www.isa.nu/blog

isa, formgivare
Gå till webbshoppen

Är du här?

Bloggen tog visst en rejäl paus och det är ren nostalgi för mig att läsa tidigare inlägg nu när jag snart ska fylla fyrtio och fått mina första grå hår. Sidan är inte riktigt up to date längre (typ som jag!) så vi får se om det blir en helt ny version inom framtiden! På återseende – och kram på er om nu nån tittar in här ibland!

Sommar

Det här var igår. Solen puttrade och fåglarna kvittrade. Bosse längtade efter att göra sig av med sin vinterpäls. Jag sneglade på mina håriga ben och övervägde samma sak. Idag är det eljest. Vinden viner och det stormar på havet. Kryddorna får flytta in i bastun och shortsen läggs åter igen på högsta hyllan i garderoben. Svensk sommar är här för att stanna.

Skärmavbild 2017-05-27 kl. 08.40.59

Jag lever

Jodå, men min nyvunna blogglust är just nu rätt halvdöd. Kanske fick jag lite för mycket att göra bara med vårandet av två hus, en utlandsresa, ett par virus och en man som bara bygger jämt. Just nu sitter jag med macen i knät framför en fotbollsmatch och panikritar mönster med vetskapen om att två ungar snart har sommarlov.

Men tyck inte synd om mig, jag jobbar inte jämt. I helgen upplevde vid detta fantastiska med våra stuggrannar. En tidig båttur till Sandskär med kaviarmackor, zoega och körsbär. Den morgonen sparar jag till minnesbanken och tar fram en av årets kallaste dagar.

sandskarjun2016

Vi ska bada nakna

Vet ni? Samir och Viktor kommer till Pite havsbad i sommar. Min femåring vet. Oj vad han vet. Synd nog är det väl bara tio minuters båtväg dit från stugan. Det finns en risk, eller chans, beroende på hur man ser det, att vi hör dem hela vägen till oss. Om vindarna ligger rätt. Eller fel. ”Du och jag skall fucka loss” sjunger han, på sitt söta femåringspråk, och drömmer om en dag i juni.

eddiepaisen16

Snopet

Snö, vik hädan. Jag vägrar ta på mig strumpor igen.

snopetsnopet

Surtex NYC 15-17 maj

Det här är ju lite coolt alltså. Min Australienagent ska stå med mina och ett gäng andra formgivares mönster på Surtex i NYC här i mitten av maj. Jag hoppas det kommer generera massor med roliga uppdrag och spännande mönsterköpare. Jag hade själv chansen att åka dit. Men jag har ju så jäkla svårt vara borta från mina barn ens en sekund. Dessutom tror jag alltihop hade floppat om jag hade stått där med mina nervösbubblor i halsen. Ibland önskar jag att jag kunde leja en säljare som reste runt och sålde in mig i även här på hemmaplan för att hitta återförsäljare och mönsterköpare. Efter tio år som egen företagare vet jag att det är min akilleshäl.

surtexisa

Inbjudningskort

Nu finns en massa inbjudningskort i butiken. Korten är 14×14 cm med tryck på båda sidor på 300g Scandia. Säljs i pack om fyra. Hälsning skriver du på baksidan.

kalas16_forcekalaskort_bild2 kalaskort_panda2

www.isa.nu/blog is proudly powered by WordPress
Entries (RSS) and Comments (RSS).