www.isa.nu/blog

isa, formgivare
Gå till webbshoppen

Vi ska bada nakna

Vet ni? Samir och Viktor kommer till Pite havsbad i sommar. Min femåring vet. Oj vad han vet. Synd nog är det väl bara tio minuters båtväg dit från stugan. Det finns en risk, eller chans, beroende på hur man ser det, att vi hör dem hela vägen till oss. Om vindarna ligger rätt. Eller fel. ”Du och jag skall fucka loss” sjunger han, på sitt söta femåringspråk, och drömmer om en dag i juni.

eddiepaisen16

Snopet

Snö, vik hädan. Jag vägrar ta på mig strumpor igen.

snopetsnopet

Surtex NYC 15-17 maj

Det här är ju lite coolt alltså. Min Australienagent ska stå med mina och ett gäng andra formgivares mönster på Surtex i NYC här i mitten av maj. Jag hoppas det kommer generera massor med roliga uppdrag och spännande mönsterköpare. Jag hade själv chansen att åka dit. Men jag har ju så jäkla svårt vara borta från mina barn ens en sekund. Dessutom tror jag alltihop hade floppat om jag hade stått där med mina nervösbubblor i halsen. Ibland önskar jag att jag kunde leja en säljare som reste runt och sålde in mig i även här på hemmaplan för att hitta återförsäljare och mönsterköpare. Efter tio år som egen företagare vet jag att det är min akilleshäl.

surtexisa

Inbjudningskort

Nu finns en massa inbjudningskort i butiken. Korten är 14×14 cm med tryck på båda sidor på 300g Scandia. Säljs i pack om fyra. Hälsning skriver du på baksidan.

kalas16_forcekalaskort_bild2 kalaskort_panda2

Throwback thursday

Lockighåret. Som kom från ingenstans. Skruvade sig i perfekta korkskruvar. Sen i höstas ett minne blott då Theo över en natt bestämde sig för att kapa lockarna.

IMG_3247.JPG

Klänningar

Jag har ju senaste två åren jobbat mycket med en agent i Australien. Detta har resulterat i många roliga, spännande jobb som jag aldrig kunnat fånga på egen hand. Men det har också öppnat upp möjligheten för att ta in nya roliga produkter. Just nu är jag sugen på ta in dessa klänningar som är gjorda i mina mönster. Mest är jag sugen på modellen med ärm. Vad säger ni?

klanningarna

Takdropp

Efter en påsk på stugan, med takdropp, lunch utomhus och en allt mer synlig altan kan man väl inte annat än göra vågen. Ibland undrar jag varför man inte emigrerar till en land där våren och sommaren utgör hela året men samtidigt är det ju ganska häftigt att man har förmånen att få uppleva varje årstid fullt ut. Men man skulle nog inte uppskatta solens varma strålar då så pass som man gör.
 Ja, vi säger det va? Just idag längtar jag extra mycket efter en solig sommardag på altanen som den här, att sitta och surpla på ett vinglas och slå mygg. Det är livet det.

sommarpastugan

www.isa.nu/blog is proudly powered by WordPress
Entries (RSS) and Comments (RSS).