www.isa.nu/blog

isa, formgivare
Gå till webbshoppen

Glad påsk!

Tittar bara in och önskar er alla en Glad påsk! Här ska det käkas ägg så det sprutar ur öronen.

stuganpask14040

Avkoppling

Känslan när vi stiger innan för tröskeln på stugan varje fredag eftermiddag är obeskrivlig. Där väntar ett vinglas, tända ljus, mjukisbyxor och total avkoppling. Älskar stugliv.

stugan14040

På sin spets

I veckan tillhör bland annat denna färgglada ”På sin spets” veckans klipp. Fotad i köket på stugan. Här kan ni kika på samtliga klipp!

pasinspets_bildny

Stugliv

Planer inför första sommaren på stugan är i full gång och den stavas p-r-o-j-e-k-t. Vi har i sommar tänkt bygga ett  däck som ska gå runt hela stugan,  en trallgång runt som går ihop i ett jättedäck mot vattnet och mot sovstugan som vi ska bygga nästa sommar. Vi drömmer också om att bygga förrådet och den vedeldade bastun innan hösten. Och så tittar på terassmarkiser och luftkonditioneringar. Googlar sommarmöbler och trädkojor. Åh man vill vill vill så mycket på en och samma gång. Ja en vinst på triss hade helt klart suttit fint just nu. Det är tur jag och maken är likadana där, vi kan inte riktigt njuta av att ligga i hängmattan utan vi har ständigt nya projekt. Här ett par instabilder från senaste tiden.

stugliv1404
1. Välkomnar April och våren! 2) Mysig minield. Vi har också gjort fyra majbrasor då vi eldat en massa som vi avverkat i skogen. Kanske ska man sadla om till skogshuggare? 3) Barnen på ”deras sten” bakom huset 4) Björnmuggen trivs bra på kökshyllan 5) Nya sängkläder i present från systerfamiljen 6) Läxläsning av en väldigt skoltrött kille 7) Kusinbesök 8) Wokad lax med spenat, pinjenötter, tomat och rödlök. 9) Barnen firar helg med utomhusfika, eller mömsimömsi som min yngsta kaller det 10) 39 graders feber men alltid glad och full av energi!

En åttaarmad nyhet

blackfisk_bild
blackfisk_rod blackfisk_turkos blackfisk_vit

Isa goes Bigso

I höstas fick jag nog världens roligaste uppdrag. Göra mönster till Bigso. Ett företag som är inriktade på boxar och säljer dem över i stort sett hela världen. Här ser ni ett par av mina mönster, som förhoppningsvis kommer dyka upp snart i bokhandlar och andra butiker i form av boxar av alla de slag, almanackor, små resväskor osv. Skulle gärna ta in dem själv också, men man måste ta rätt stora upplagor. Vi får se!
harlequinfruktsallad

828_etno

malwa_svart

harlequin_b
Skärmavbild 2014-03-28 kl. 14.15.58

siffror_rosa

The earth without art

product_thumb

www.isa.nu/blog is proudly powered by WordPress
Entries (RSS) and Comments (RSS).