www.isa.nu/blog

isa, formgivare
Gå till webbshoppen

Halva resan kvar

Den dagen denna någon gav sig till känna var en kall fredagmorgon i början av maj. Det hade varit en sömnlös natt. Kändes som om vi väntan och längtat i en evighet på det här. Jag väckte David och vi ställde oss tillsammans i sovrumsfönstret för att inspektera stickan lite närmare i morgonsolen.

Var det inte ett svagt streck ändå? Ett streck som aldrig tidigare varit där. Eller såg vi fel? Det blev inget glädjetjut den morgonen. Ingen av oss vågade. Lördagmorgonen blev också tidigt och vi repeterade proceduren framför sovrumsfönstret. Ett streck. Och tydligare denna gång. Hjärtat slog en dubbelvolt och vi bara stirrade på varandra en längre stund. Tankarna på hur hela vår framtid och resa tillsammans hade förändrats över en sekund. Nu skulle det inte längre bara vara han och jag.

Nu har halva tiden gått och det overkliga har blivit verkligt. Illamående. Yrsel. Kliande mage. Ultraljud. En återkommande kittlande, svepande och helt underbar rörelse i magen. Halsbränna. Känslostormar.

Har aldrig tidigare varit så stolt och mallig över något jag åstadkommit. Som om man vore den första människa på jorden med ett sånt privilegium. Aldrig mera ensam. Något i magen som växer och andas. Ett hjärta som ständigt pickar. Mjukt inpackad i min stora mage.

Denna någon som bara väntar och längtar efter att upptäcka världen och bli upptäckt. Som jag längtar efter att lära känna den unika individ som inte för länge sedan alls gav sig till känna. Ett avtryck från mig och den jag älskar mest på jorden. Bara halva resan kvar.

Publicerad: 2005/09/06

2 kommentarer to “Halva resan kvar”

  1. MoaMajken skriver:

    Hej, satt och läste Saravillfara:s blogg sent igår (när familjen sov…) och hittade till din !!

    Börjar väl från början då ;-) Hoppas båda sover middag samtidigt så kan jag ta en kopp te och plöja vidare sen.

  2. […] över alla 1263 inlägg och 10125 kommentarer som skrivits här sedan bloggen såg dagens ljus den 6 september 2005. Otroligt vad mycket som hänt i mitt och våra liv sedan dess. Det allra största – […]

www.isa.nu/blog is proudly powered by WordPress
Entries (RSS) and Comments (RSS).