www.isa.nu/blog

isa, formgivare
Gå till webbshoppen

Kalla fakta

Fick igår ett samtal från en kvinna på tv4:s Kalla Fakta! Jag stod på Ica:s salladsavdelning med en morotspåse i ena handen och en tung korg i den andra, så jag bad henne ringa upp på en halvtimme. Med hjärtat i halsgropen satte jag mig med telefonen i högsta hugg när jag väl var hemma. Vad sjuttsikens ville hon mig?

Sen ringde hon och berättade att hon sökte gravid kvinna till ett reportage om vad man fick/inte fick äta under graviditeten och faror med det. Typiskt. JAG av ALLA gravida kvinnor i Sverige! Jag tackade bestämt nej. Någon annan gravid som känner sig sugen på att nappa? Kontakta Kalla Fakta…

Publicerad: 2005/09/21

3 kommentarer to “Kalla fakta”

  1. saken skriver:

    men isa, jag häde älskat att se dig i Kalla Fakta, heheeheh =)

  2. Isabelle skriver:

    haha.. det tror jag säkert :) Hujja..jag får kalla kårar..

  3. […] jag nästan svimmade. Typiskt mig att råka ut för sånt. Ni vet väl att jag blev tillfrågad att vara med i Kalla Fakta under min förra graviditet? Jag tackade förstås nej till […]

www.isa.nu/blog is proudly powered by WordPress
Entries (RSS) and Comments (RSS).