www.isa.nu/blog

isa, formgivare
Gå till webbshoppen

Årets vill vara myndighetsperson

Igår var det avslutningsfest med jobbet. Blev bjudna på en matkurs med mästerkocken Jon-Oskar från Bryggargatan. Väldigt uppskattat trots att det känns som om man plussat 10 kilo efter den där överdådiga middagen.
Cheferna hade utmärkelser till var och en av oss. Min utmärkelse hette ”Årets vill vara myndighetsperson”. Jag fick ett nummer av Svensk damtidning och några ordentliga pikar som ”världens äldsta 24-åring”. Fick alltså en hel drös med förtjänta vuxenpoäng. Det gjorde ju inte saken bättre av att jag var på god väg att somna vid 10-snåret. Försökte hålla mig vaken, men vid ettsnåret gav jag upp och vad om skjuts hem. Trots jag ska sova middag nu bara för att kamma in ytterligare vuxenpoäng.
Efter middagen följde iaf lagtävlingar i poker, biljard och bil tv-spel. Tävlingsmänniska som jag är sved det ordentligt att både förlora i poker och biljard. Som tur var vann jag överlägset i biltv-spel. Med kraftiga sammandragningar, svettiga händer och rinnande mascara i och för sig. Men jag vann ju!

Publicerad: 2005/12/21

Kommentarfunktion är stängd.

www.isa.nu/blog is proudly powered by WordPress
Entries (RSS) and Comments (RSS).