www.isa.nu/blog

isa, formgivare
Gå till webbshoppen

Nu äntligen är lille Tim här

Är bara en halvtimme gammal. Syrran var lyrisk över att förlossningen gick så bra och det tog bara någon timme så var han ute. Tim är tydligen lite större än storasyster, men dom har inte hunnit väga honom ännu. Kommer snart med en bild från bb-webben!

Publicerad: 2005/12/21

5 kommentarer to “Nu äntligen är lille Tim här”

 1. hanna skriver:

  Jäklar. Fick en chock i några millisekunder – kom han 41 dagar för tidigt?
  Men sen så läste jag igen! Jättekul! Förstår att du längtar nu!

 2. Isabelle skriver:

  haha nä ingen bebis här än. Men jag fattar inte hur den ska rymmas i över en månad till =)
  Jag och syrran hade ju planerat det där, synd bara jag halkade in på ett annat år =) Yes! Jag längtar så fördärvat! Ska träffa den lille killen ikväll..

 3. Ida skriver:

  Hur gick det egentligen till när ni fick veta att båda två skulle ha barn bara några veckor emellan? ”Jag ska ha barn.” Jag med!!” :-)

 4. Isabelle skriver:

  Faktum var att vi pratat om det i smyg jättelänge. Så vi höll tummarna för varandra en gång i månaden och ringde varandra och snackade ägglossningstest, ömma honkers och färgen på graviditetstickor.. När hon blev på smällen blev jag ju lite stressad att hinna samma år, men så blev ju inte fallet (fast lika bra var nog det). Däremot fick blivande mormor och morfar en rejäl överraskning :)
  Till råga på allt så visade sig att min sambos storasyster väntar 2 veckor före oss och nära vänner till oss samma dag! Så det kan bli =)

 5. Ida skriver:

  Vad häftigt ;-)

www.isa.nu/blog is proudly powered by WordPress
Entries (RSS) and Comments (RSS).