www.isa.nu/blog

isa, formgivare
Gå till webbshoppen

Snö, snö och åter snö


Känner mig som en sprängfylld ballong idag. All julskinka, och framförallt mormors underbara omelett med champinjonstuvning, har gjort sitt.
Gårdagen var lika mysig som den brukar. Kanske en aning mysigare när man dagen till ära fick hålla systersonen Tim ett par gånger i famnen och stirra in i hans stora blanka ögon. Han mådde otroligt gott hela dagen, trots allt oljud – två skällande hundar som tuggade på alla julklapparna under granen, en trotsig storasyster, en högröstad mormorsmor med hörapprat, morfar (i orange gummimundering) utklädd till jultomte och ritchratchet från den enorma mängd julklappar som öppnades under kvällens gång.

Känns skönt ändå att julafton är över och man får bara mysa på här hemma. Det har landat minst 30 cm snö under gårdagen så David fick det svettigt att skotta uppfarten. Jag vinkade uppmuntrade till honom från sovrumsfönstret med en kopp kaffe i ena handen och ett gäng julskum i det andra. Kan va ganska skönt att vara höggravid ibland. (Bilden är tagen kl 10 imorse från sovrumsfönstret)

Publicerad: 2005/12/25

Kommentarfunktion är stängd.

www.isa.nu/blog is proudly powered by WordPress
Entries (RSS) and Comments (RSS).