www.isa.nu/blog

isa, formgivare
Gå till webbshoppen

Vad ska man skåla med?

Har jag berättat att jag fick ett reklamblad från nykterhetsförbundet i Piteå för några veckor sedan? Jag blev alldeles paff. Hur kan dom veta att jag inte sniffat på alkohol på snart nio månader? Creepy.
Hursomhelst, jag sitter och planerar inför nyårsfirandet som ska spenderas med ett annat par som också har en nästan färdigbakt bulle. Till middag blir det kaffemarinerad fläskfile och efterrätten är rommarinerad ananas med vit chokladmousse. Läskande va? Min sambo (som är kock) jobbar under dagen så det blir jag som står för käket (därför ska det garderas med ett gäng pizzor i frysen). Nu till problemet. Vad ska man skåla med? Pommac känns ju mesigt. Alkoholfritt öl och vin har jag prövat och det var ingen höjdare. Tips efterlyses.

Publicerad: 2005/12/29

5 kommentarer to “Vad ska man skåla med?”

 1. saken skriver:

  tycker du ska köpa det dyraste i alkoholfri ciderväg du kan hitta… de har ju någonting på systemet… Hälsokosten?

 2. Lina skriver:

  …och lägga ner hallon i tex. vida martiniglas. Frosta kanten av glaset med citronsaft doppat i socker. Ser lyxigt ut men kostar pyttelite pengar. :o) Dricker inte heller alkohol i år så det gäller att tänka till!

 3. Isabelle skriver:

  tackar för tipset! Ja det är ju koppen som gör kaffet, eller glaset som gör drinken (?) I alla fall i år :)

 4. hanna skriver:

  Inget bubbeltips, men det här gillar jag!
  http://systembolaget.se/SokDrycker/Produkt?VaruNr=1966&Butik=0&SokStrangar=
  (Schloss Boosenburg (nr 1966))

 5. Isabelle skriver:

  Såg verkligen gott ut =) Åkte in til systembolaget igår men tvärvände. Inte bara jag som var ute i sista sekunden. Blir något sliskigt med fruktsoda, bär och mynta för våran del. Gott nytt år!

www.isa.nu/blog is proudly powered by WordPress
Entries (RSS) and Comments (RSS).