www.isa.nu/blog

isa, formgivare
Gå till webbshoppen

Inbillningsjukan

Plötsligt kittlar det till i magen, en välbekant fladdrande känsla som får mig att bli alldeles hispig. Men det är ingen bebis. Det är bara jag som inbillar mig. Men tänk OM man skulle råka bli gravid igen på riktigt? En ny bebis därinne. Bara tanken gör mig alldeles vimmelkantig.

Visst skulle jag vilja ha två. Men jag vill inte ge mig in i en ny graviditet så snart. För det första vet vi inte om vi vågar skaffa fler med tanke på all turbulens kring och efter Theos födelse. För det andra vill jag ge Theo några år för sig själv.

Sen undrar jag ibland hur man ska kunna tycka om en till liten knodd lika mycket? Går det överhuvudtaget? Och bara tanken att gå med magen i vädret igen. Illamående och halsbränna. Känna sig som en svullen kossa och inte kunna vända sig i sängen utan att däcka av utmattning. Nej tack. Inte just nu. Ska nog vänta 4 år i alla fall. Minst.

Publicerad: 2006/07/07

Kommentarfunktion är stängd.

www.isa.nu/blog is proudly powered by WordPress
Entries (RSS) and Comments (RSS).