www.isa.nu/blog

isa, formgivare
Gå till webbshoppen

Fåglarna bajsade på volvon


Denna episod utspelade sig hemma hos oss tidigare i veckan:

David och svärfar hade tvättat vår volvo kombi – den vita pärlan – så den fullkomligt gnistrade på uppfarten. Någon dag senare kommer david in, sammanbiten och högröd i ansiktet. ”Gå och titta ut genom fönstret” beordrade han mig, följt av en tung suck och ett ”oj oj oj oj oj”. Och jag kikade ut genom fönstret, och såg att den gnistrande volvon inte gnistrade längre. Inte det minsta. Den var skoningslöst attackerad av hundratals röda fågelskitar. Inte en eller två, det var nästan så att man inte såg lacken längre. David fortsatte ”Guuud *pip*! Hela *pip* fågelsverige har suttit och *pip* skitit på bilen *piiip*. Dom har suttit i det där *piiiip* rönnbärsträdet, käkat rönnbär och siktat in bilen. *piiiiiiiiiiiiiip* . Till saken hör att David aldrig är arg. Och jag försökte hålla mig från skratt, men när jag såg hur min bil, den lilla riskokaren som står bredvid var helt skonad från fågelskitar kunde jag inte hålla mig. Jag vek mig dubbel i skratt och gör det fortfarande när jag tänker på hans min när han kom in genom dörren. Dagen efter tog han min riskokare till jobbet, det vill säga den med registreringskylten som börjar på ”FRU” som han gärna inte kör. Då är det illa. Volvon fick förresten en rejäl lacktvätt dagen därpå.

Publicerad: 2006/12/13

8 kommentarer to “Fåglarna bajsade på volvon”

 1. lina skriver:

  hejhej isa!
  vill bara sända ett STORT TACK till dig för illustrationen jag köpt av dig! den är verkligen superfin! så nu väntar den vara på att bli inslagen och sen kommer den bli en perfekt julklapp till lillasyster. :)
  ha en fin vecka! *kram*

 2. Ärtan Pärtan skriver:

  Vi har gjort värsta reklamen för dig på vår blogg.

  Kram Fillan

 3. Vera skriver:

  Aaaaargh!! Jag förstår honom, det är inte kul det där! Jag fick superduperfina dyra dynor till utemöblerna i present när jag fyllde 30 i sommras, efter två dagar hade skatorna setat och käkat körsbär och skitit ner varenda dyna (som tur är är svärmor fläckexpert)

  Men skönt att det gick bort.

 4. Ewa skriver:

  Lagen om alltings jävlighet. Stackars David. Hehe.

 5. Isabelle skriver:

  lina: Det är du som ska ta tack!! Vad kul! Känns så overkligt att klappar från isa ligger under många granar i jul. Många kramar, ha en fin helg! /isa

  ärtan pärtan: TACK! Ni ska få igen :-)

  vera: Åå vad trist. Hm, gissar jag skulle ha reagerat på samma sätt om det handlat om dynorna :)

  ewa: Jo stackars liten, he he he. :)

 6. diddi skriver:

  Jo det är visst ngt med fåglar & vita bilar=)!

 7. Ella skriver:

  HA ha ha…/Ella

 8. Lena skriver:

  Du är ond ;) Tänk på hans stackars bil. :D *skrattar så jag gråter*

www.isa.nu/blog is proudly powered by WordPress
Entries (RSS) and Comments (RSS).