www.isa.nu/blog

isa, formgivare
Gå till webbshoppen

Julkänslan börjar infinna sig


Veckan började med julfest med jobbarkompisarna. Fick en viss ångest över allt jag proppat i mig – är inte den en julkänsla så säg?

Dagen efter väntande traditionellt julpyssel med mina morföräldrar. I dunklet där runt vardagsrumsbordet såg alla mandelmassegodisar riktigt reko ut, till och med grodan som mest liknade en alien. Och grisen som liknande något jag inte ens ska nämna. Och jultomten som fick en djupdykning i chokladkastrullen. När man kommer hem och packar upp dom under kökslampan inser man att man inte lyckades i år heller. Men vad gör det. Vad vore julen utan traditioner?

Sen hämtade jag ett paket på posten idag. Gissa varifrån? Jo från Designonline och Veramedfleras julkalender. Vilken kalasfin julklapp. Jag har sprungit runt med den i huset för att hitta den allra finaste platsen för den.

Nu är det inte länge kvar till prinskorvarna, risgrynsgröten, julklapparna och Theos allra försa jul. Just nu spelas Diana Kralls ”Christmas Songs” på övervåningen. Jag kan höra det ändå hit ner. Så jag sitter och myser. Nu är det bara snöstormen som saknas.

Publicerad: 2006/12/14

10 kommentarer to “Julkänslan börjar infinna sig”

 1. Marajja skriver:

  Exakt!
  Visst vore det helt utmärkt med en snöstorm hela julgelgen??
  Dock med strömmen i behåll! :)
  Mysigt med första julen (även om han kanske inte minns den…)

 2. Anna skriver:

  Ja är det någon som kan sjunga julsånger så är det Krall :-)

  // Anna

 3. Angelica skriver:

  Åh, jag vill ha snö. Längtar så oerhört efter snön nu. Nu får det vara nog med regn och dåligt väder.Snöstorm, ja tack!

 4. saravillfara skriver:

  Vad mysigt det lät med julpysslet med dina morföräldrar!
  Och den där ljusstaken är ju bara så fin! Hmm, varför vann inte jag den för…? *inte alls missunnsam ton…*
  *hihi*

 5. Anna skriver:

  Var har du köpt de snöflingrna som sitter på fönstret med sugpropp?

 6. Anna skriver:

  Vilket mysigt collage! Och jag undrar också – varifrån är de fina snöflingorna…? För här ser man inga riktiga ens om man använder kikare. Storm är det förvisso utanför fönstret just nu men tyvärr är det bara en massa regn som flyger omkring i luften :(

  Hördu, TACK för mailet! Vi är sååå tacksamma och jag var bara tvungen att göra lite reklam för dig igen :) Hoppas det är ok?!

  KRAM och go´natt!

 7. Vicke skriver:

  Precis vad jag behövde få läsa ett inlägg som kan hjälpa till med lite mera julstämning. Känns hopplöst det är ju grönt ute, är det höst eller??
  Vad mysigt med traditioner, jag gillar traditioner:)

 8. Isabelle skriver:

  Måste bara kika in och gratulera till omnämnandet i senaste numret av Vi Föräldrar. Det går bra för dig! Kul!!! Trevlig fredag!

 9. Isabelle skriver:

  alla: Vi har snöö!!! Några timmar senare kom den. Jippie! Julkänslan är fulländad!

  saravillfara: *fniss* Jag är SÅ nöjd och mallig ska du veta :-)

  annor: Dom kommer från mina föräldrars fina inredningsbutik, vet tyvärr inte märket, kan det kanske vara koziol? Superfina är dom i alla fall! Och anna nummer två, tack än en gång för fin pr :-) Massa kramar

  Isabelle: Holy macarony! Har ni prenumeranter fått numret? Jag får snällt vänta till den 18:e. Hoppas dom skrev något snällt :-)

 10. Saga skriver:

  Läste nydligen om Linneas kalendervinst, det fina paketet från Spira, och då var jag lilla fröken avis. Nu när jag läser om din finfina vinst, då är jag STORA fröken avis!!
  Kram och grattis till vinsten!

www.isa.nu/blog is proudly powered by WordPress
Entries (RSS) and Comments (RSS).