www.isa.nu/blog

isa, formgivare
Gå till webbshoppen

Suddigt

Jag vet redan vad jag ska önska mig nästa år i julklapp; ett stativ till min kamera. Efter att ha kikat igenom de över hundra bilder vi fotade under julen där 75% är suddiga och korniga inser jag att det nog vore en bra idé.

Publicerad: 2006/12/27

5 kommentarer to “Suddigt”

 1. Maria Åberg skriver:

  Gissa vad jag fick av Thomas i julklapp? Ett kamerastativ!!! :) Jättefint å som man kan höja, sänka och vrida på alla tänkbara vis!

  Hmm tomten…Maja tokgrät så tårarna sprutade när Thomas visade sig med tomtemasken…till skillnad från ifjol när hon var 6 mån och bara skrattade och drog honom i skägget..det blev ett rekordkort tomtebesök i år :)

  Hon är nog mest nöjd med träspisen, låtsasmicron och de små plastbesticken som tomten hann lämna innan han rusade ut igen :)

  Tusen tack för det fina julkortet!
  Kram från oss

  ps vilken fyndig mamma jag har, som köpte presentkort i din shop åt mig eller hur? vilken överraskning!

 2. Camillas lockar skriver:

  Jag säger bara Canon IXUS. Grym på att inte göra suddiga bilder. Jag är annars en fena på det! Men kamerastativ låter också bra.

 3. Eva skriver:

  God fortsättning !
  Vi köpte ett superbilligt stativ ( under 300 kr ) på Expert i Piteå strax före jul och jispans vilken skillnad det blev på korten ! Bara ett tips…

 4. sandra skriver:

  Åh vad söt han är Theo, i sin bruna kofta! Jag bara smälter… :-)

  Det låter som ni haft en supermysig jul. Härligt!

  God fortsättning

  Kram Sandra

 5. Isabelle skriver:

  maria: Vilken kille! Ett sånt vill jag också ha, tillsammans med en ny kamera. Det blir dyrt för david nästa jul =) Jaså Maja blev så ledsen över tomten. Jag förstår henne! Systerdotter Tilda var lite chockad över morfar-tomten också. Hon sa med lätt darr på rösten ”Vad ÄR det där för en tomte” och ”Vilken STOR tomte”, sen kom ett ”Kanske det var morfar som kläddit ut sig?”. Dom är listiga dom små :) Tack själv för det superfina julkortet! Och visst är hon fyndig din mamma! Kram på er, ha ett riktigt Gott nytt år!!

  camilla: Tackar för tipset. Vi får se hur länge jag orkar me vår Canon Powershot alias Segshot :)

  eva: Tack detsamma! Och tusen tack för tipset. Ska besöka expert under nästa stadsrunda!

  sandra: Eller hur! :) Fast det blev lite svettigt för honom, så den åkte av strax efteråt! Och jo, vår jul har varit supermysig! Hoppas eran varit detsamma! Och gott nytt år! Kram isa

www.isa.nu/blog is proudly powered by WordPress
Entries (RSS) and Comments (RSS).