www.isa.nu/blog

isa, formgivare
Gå till webbshoppen

Sammanfattning av 2006


ÅRETS PROJEKT: Pingisrummets förvandling till kontor/ateljé. David har uppnått superhjälte-status med sina insatser i källaren. Nu stormtrivs jag här nere och han får nästan dra mig i örat för att få mig härifrån.

ÅRETS LÅT: Även om den har några år på nacken så är det ”Av längtan till dig” med Cajsa-Stina Åkerström. Det är Theos låt. Och det här året handlar om honom. Jag börjar hulka mig redan i introt.


ÅRETS HAPPENING Förutom Theos födelse så är det nog den finfina namnfesten som ägde rum ute på altanen på sommarens varmaste dag. Det blev diktläsning, god mat och ståhej med levande musik framförd av självaste farfar. Sen blev det lite poolbadande och läskande saft ute på terassen. Ett riktigt pangkalas, trots Dollarstore-ballongerna som small och skrämmde vettet ur oss alla med jämna mellanrum.

ÅRETS RESA: Jag säger bara; Roadtrip Ikea Sundsvall. Oh så horibelt.


ÅRETS HURRA: Ett stort hurra till mig för att jag förverkligade en av mina drömmar, Isa Form. Även om det varit lite tufft sjösätta två bebisar under samma år.

ÅRETS SLIT: Slutspurten av graviditeten. Jag har aldrig varit med om något så tufft. Även om jag mådde hyfsat var mitt tålamod i botten. Jag började nästan tro jag var skendräktig.

ÅRETS PLAGG: Pyjamasen med myspyxorna, de slappa med ultra-mega-stretch. Jag har varit sluskmorsan personifierad.

ÅRETS KÖP: Voksipåsen. Oh så dyr med huva så bra!


ÅRETS LYCKA: Theo alias Mr Fluff. Den där underbara guldklimpen med grop i hakan, pussmun och tjorvigt hår. Som är killig i ljumskarna, älskar att dansa, avskyr köksbestyr och gör pruttljud mest hela tiden. Han är det bästa som har hänt oss.

ÅRETS SORG:Theos turbulenta ankomst till världen och de tre jobbiga veckorna på barnintensiven. Kommer nog alltig göra ont i hjärtgropen när man tänker tillbaka på det. Tack och lov kom vi ändå till slut hem med högvinsten.

ÅRETS SKIVA: Tveklöst James Morrisson – Undiscovered

ÅRETS BOK: Jag fantiserade när jag vara mamma-to-be hur jag skulle dra hem lass från stadsbiblioteket och kappläsa med en kaffekopp i ena handen medan Theo låg och jollrade på en filt. Pyttsan. Räknas instruktionsboken till babyvakten?

ÅRETS FILM: Det är få filmer i år som lyckats hålla mig vaken. Men alla svenska polisfilmer med Kurt Wallander och Martin Beck lyckades. Det ger väl pluspoäng?

ÅRETS FÖRÄNDRINGAR: Mitt tålamod har varit på ett rejält träningsläger. Jag har fått en Karl-Alfred-högerarm. Jag har fått bajsradar. Blev blondin igen. Har slängt in alla högklackade i förrådet. Medlem i barnvagnsmaffian. Företagarinna. Tidsoptimist (det trodde jag aldrig). Och det som knäcker allt – jag har blivit världens lyckligaste mamma till Theo.

KOMMANDE ÅRS FÖRHOPPNING: Att vi alla ska få vara friska. Att Theo fortsätter ge oss sovmornar. Att jag ska tappa några kilon. Att köksrenoveringsplanerna sätts i verket. Och att Isa Form tar världen med storm.

Publicerad: 2006/12/30

14 kommentarer to “Sammanfattning av 2006”

 1. mams skriver:

  Hej Isa!
  Jag är en aktiv läsare inne hos dig, men tyvärr är det sällan som jag lämnar kommentarer (fy mig), men däremot har jag ju beställt en fin tavla till min guddotter:-) Det är alltid trevlig läsning här.

  Om en månad blir jag trebarnsmamma och då lovar jag att komma tillbaka och beställa en tavla igen.
  JAG ÖNSKAR DIG ETT GOTT NYTT ÅR!
  Kram Mams

 2. Anonymous skriver:

  bra liten sammanfattning! jättekul att läsa! är ett stort fan av dina illustrationer!! beundrar ditt maner!! scannar du in skisser som du arbetar med i illustrator eller gör du allt i datorn? ritbräda? keep up the good work!

 3. Anonymous skriver:

  En sån fin och rolig sammanfattning, fina kort på er lille kille. Happy new Year!
  Thea
  http://www.theasrum.blogg.se

 4. saravillfara skriver:

  Underbar summering av det gångna året Isa! Du skriver ju för fantastiskt härligt, det är en fröjd att titta in här!
  Ville önska dig ett gott slut på det här året, ett sådant händelsefullt sådant dessutom – wow!
  Krama go´Theo från mig, David får du krama från dig själv, så det inte blir något slags triangeldrama av alltihopa.
  Kram på dig själv från mig :)

 5. Isabelle skriver:

  mams: Klart jag minns dig! :) Och du ska inte be om ursäkt, jag är själv jättedålig på att kommentera. Tiden räcker helt enkelt inte till. Och som snart trebarnsmor har du där verkligen en bra ursäkt! Stort lycka till med bullen och ett riktigt Gott Nytt år! Kram isa

  anonymous: Tack snälla, vad glad jag blir! Jag har både scanner och ritbord på önskelistan (en hint till tomten nästa år), så jag nöjer mig med att skissa och idéa för hand och sedan renrita i Illustrator. Men ofta börjar jag i illustrator på en gång, jag och musen kommer rätt bra överens nu efter några år tillsammans :) Gott Nytt!

  Thea: Vad kul med avtryck från en ny bloggare! :) Var in och kikade på din sida och blev så imponerad av er pepparkaksborg! WOW! :-) Ha ett riktigt Gott nytt år du med!

  Saravillfara: Vad glad jag blir att du känner så! Och yes box, det här året toppar alla tidigare med hästlängder! :-) Tack för alla kramar, ska ge David en stor en också :-) Och många många många styrkekramar till dig också! Tänker på dig nu när ni fick ett sådant jobbigt slut på året!

 6. Anna skriver:

  Hej där Isa!
  Ja, vad säger man? Jag har sagt det innan och med risk för att bli tjatig men även för att försäkra mig om att du har förstått vad jag menar – du är ju bara för härlig, rolig och duktig! Favvobloggen nr 1 som alltid sparas till allra sist för att ha det allra bästa kvar. Lämnar alltid sidan med ett brett leende :)

  Så – TACK för alla skratt och de två fina illustrationer från dig som dimpt ner i vår brevlåda under året! Ser mycket fram emot ett nytt år med din blogg och förhoppningsvis fler fina motiv i brevlådan ;)

  Ett riktigt Gott Nytt År önskar jag och mina pojkar er!
  KRAM från Anna

 7. Isabelle skriver:

  Hej Anna!

  Jag blir alltid så GLAD över dina avtryck! Tack snälla rara söta! Och jag säger detsamma! Synd bara att Sverige är så sjuttsikens avlångt, annars hade våra guldklimpar blivit ett radarpar tror jag :)

  Ser fram emot ett nytt år jag också, och som flitig besökare hos Filip och mamma. Hoppas ni får en jättemysig dag imorgon! Jag funderar än om jag ska väcka Theo vid tolvslaget eller inte, han blir nog mest putt tror jag!

  En stor kram till er alla!

 8. Vicke skriver:

  Det var en årskrönika som heter Duga!! Kul läsning som alltid Isa, dina texter är super likaså alla dina fina illisar. Vet du du Isa Form har redan tagit världen med storm, bloggvärlden:D
  Vill önska dig ett riktigt Gott Nytt År.
  *kramar* Vicke

 9. isa skriver:

  Isa, fina ord och fina kommentarer!!
  Och vilken fin kille sedan den där Theo. Jag måste hålla med ovanstående skrivare och erkänna att det är din blogg som förgyller dagen och kommer med flest leende. Dina illisar pryder väggarna och avundsjuka miner lämnar vår lägenhet med en webadress i hopp om att kunna bidra med att sprida isa-spiriten!

  Hoppas ni får en underbar kväll och ett härligt nytt år med massa bus, 1års kalas, bullet å bong.

  Vägen till Malmö är lång, men du vet…..

 10. Minne skriver:

  Gott Nytt År till dig och din familj. Du har verkligen haft ett händelserikt år och jag önskar dig all framgång med både familj och företag. Du är jätteduktig och har en toppenblogg!

 11. Camillas lockar skriver:

  Vilken härlig summering! Ja, vilket år det har varit… Och 2007 kommer att bli ännu bättre!
  Gott Nytt!

 12. Jenny skriver:

  Den högra bilden på Theo är bara för underbar! Sötare finns nog inte :P

 13. Isabelle skriver:

  vicke: Ååå tack! Vilken smickrande kommentar, du är så söt!! Hoppas du hade ett riktigt trevligt slut på året :) Det är ganska bra att ha bloggen när man ska sammanfatta året som gått eftersom allt finns där! Många kramar till dig!!

  isa: Tack tack tack tack detsamma från en isa till en annan. Jag blir alldeles tagen av dina superlativ, jättemånga kramar till dig! Jag blir glad ända in i hjärtgropen :-) Hoppas ni hade ett jättefint nyår hela familjen!! Norrland och Piteå finns ju här också, om ni har vägarna förbi… *hint* KRAAM! /isa

  minne: Tack! Vad snällt sagt! God fortsättning! :-)

  camilla: Ja visst har det varit ett händelserikt år för oss! Hoppas ni hade ett jättefint nyårsfirande!

  jenny: Haha, jo han är en liten spexare :-) Gott Nytt!

 14. Anonymous skriver:

  Läste igenom din urroliga och underfyndiga blogg…Hade aldrig lyssnat på James Morrison men blev grymt sugen efter dina lovord,så sagt och gjort,laddade (ooooolagligt…men fiffigt!!) ner albumet bums och bara njöt!! Han är ju underbart skön killen! En stor favorit även här nu…Tack vare Dig!! Tack för tipset!!

www.isa.nu/blog is proudly powered by WordPress
Entries (RSS) and Comments (RSS).