www.isa.nu/blog

isa, formgivare
Gå till webbshoppen

För ett år sedan…

.. satt jag och ojjade mig framför teven med sura uppstötningar och arga revbenskickar. Jag trodde aldrig att Theo skulle komma ut. Dum som jag var hade jag ju ställt in mig på tidig utgång, och det blev ju inte riktigt så.
Kvällar framför teven blir det få av nu för tiden. Diskmaskinen ska tömmas, vardagsrumsgolvet dammsugas från rånsmulor och klägg, tvätten ska hängas, matlistan ska författas och alla andra projekt man har igång ska tas itu med. Och när man väl lägger sig framför teven så somnar man i samma sekund. Tiden mellan 19.30 och 22.30, dvs vuxentiden, går ofantligt fort. Sen är det ju så svårt slita sig från att sitta här, i mitt fina arbetsrum och pilla på nya motiv. Sedan nya shoppen blev klar sprutar det idéer ur mitt huvud. Men ikväll ska jag hålla mig ifrån jobb. Jag har lovat David att vi ska tillbringa kvällen framför teven – vakna.

Jo förresten, ett nytt barnmotiv är fött, Robot.

Publicerad: 2007/01/17

6 kommentarer to “För ett år sedan…”

 1. Anna skriver:

  Jättefin! Gillar verkligen typsnittet (som jag antar att du gjort själv…?).

 2. saravillfara skriver:

  Skitcool robot! *ursäkta uttrycket*

 3. Jessica skriver:

  Åhhh…den skulle MINA grabbar gilla. De pratar om robotar osv.

 4. Vicke skriver:

  Ännu en superfin illis till barn. Önskar killarna var lite mindre;)
  Kram

 5. Isabelle skriver:

  *puh* skönt höra den blev godkänt. Jag är inte så hajj på robotar, men ni med äldre killar har nog bra koll, så jag litar på er :)

 6. linda m skriver:

  den är helt underbar!! oj, vad du e bra!!

www.isa.nu/blog is proudly powered by WordPress
Entries (RSS) and Comments (RSS).