www.isa.nu/blog

isa, formgivare
Gå till webbshoppen

Kyssen


En stor kram från oss båda till er alla för jättfina gratulationer, hälsningar och dikter! Bröllopet blev precis som vi drömt om. Här kommer ett litet bildbevis på att allt gick som det skulle. En längre redogörelse kommer sen.
Hälsningar Fru (!!) Norman Sällström

Publicerad: 2007/07/16

22 kommentarer to “Kyssen”

 1. Johanna Bergstrand skriver:

  men åhhhhhhhhhhhhhhhh *avis* jättegrattis och fint väder verkar ni haft!!!!!! :)

 2. Caroline skriver:

  Grattis! All lycka till er*

 3. Christina skriver:

  Helt underbart!! Å vad glad jag blir när jag läser och ser kortet!!! Ta hand om varandra :) Stor kram till dig vackra Isa!

 4. Anna skriver:

  Whaaaaaat?!?! Världens största GRATTIS!!! Här händer det grejer minsann! Kul! :-)

 5. Mia skriver:

  Åhh, grattis igen!! sÅ underbart och vara fru norrman/sällström =)

 6. sabina skriver:

  Sååå fina ni var.
  Hoppas dagen blev helt underbar.
  Kram i massor från mig & min familj.

  Hälsa David så gott.

 7. Milly skriver:

  Grattis, grattis! Va kul, sånt blir man glad av att höra!
  Så fina ni var! Enkelt är bara finast!
  Önskar er all lycka i ert fortsatta liv! kram/milly

 8. Louise skriver:

  Va fina ni är!

 9. Elca skriver:

  Jätte-jätte grattis!

  Jag var på bröllop för vänner i lördags, jättefint. Och bara veckor kvar tills jag gifter mig också. Hurra för oss alla:)

 10. Catarina skriver:

  Ett stort grattis!
  Vilken tur ni hade att solen kom fram till eran stora dag. Jag ser fram emot fler bilder.
  Kram
  Catarina Hansen

 11. mams skriver:

  Nämen åh, snyft! Tack för bildbeviset.
  Då är det bara vi kvar då;-)
  Kram mams

 12. Saga skriver:

  Åh så fin bild av det ännu finare brudparet!
  Det blev en solig dag, och det för er skull!!

  Kram och grattis Fru Isa

 13. vartnyahem skriver:

  Vad jätteroligt!! Stort grattis! Det kändes lite extra att läsa att ni gifte er i lördags, för då var nämligen jag (å min man)uppe i Piteå på bröllop!!! Våra vänners bröllop ägde rum i Hortlax kyrka och var också så fint, så fint. Själva gifte vi oss också lite i hemlighet förra sommaren och det var en helt fantastisk dag! Största lyckönskningskramen till dig!
  Jenny

 14. Angelica skriver:

  Vilken härlig bild och vad fina ni verkade vara! Kul att se, ser framemot fler fina bilder!

 15. Anette skriver:

  hej Isa!

  Vet inte om du kommer ihåg mig, men vi brukade prata en del på fl när du väntade Theo och jag väntade min tvåa Leon. Iallafall är jag en hängiven läsare av din blogg och nu måste jag Gratulera dig till att nu blivit fru!!
  Så fina ni var! Kram Anette (piglettjejen)

 16. Mari skriver:

  Stort grattis! Ser fram emot att få höra mer om den stora dagen.

 17. Isabelle skriver:

  Jättemassormycket tack till er allhihopa :-)

 18. Nya och gamla ting skriver:

  Ännu en gång GRATTIS! Låter mysigt med bröllop på stranden. Sedan alla de där småfrågorna om förberedelserna kan jag tänka mig kan göra en knäpp:-) Men you made it! Kul kul. Så i framtiden kommer jag att beställa illisar från en fru Isa Norman Sällström!

 19. Nya och gamla ting skriver:

  Men ååå, jag glömde berömma hur fin du var för det var(är) du verkligen! Ha en fin tisdagskväll.

 20. annah skriver:

  Åh så vackert!! Hjärtliga gratulationer till mannen och frun!

  Kram kram

 21. Isabelle skriver:

  nya och gamla ting: TACK :-) Och man kan verkligen bli knäpp, huha, men nu är jag som vanligt igen :) Tack detsamma! Kramar!

  annah: Tusen tack :-) Kram!

 22. […] som nog glömmer bort varandra i allt ståhej. Kanske de egentligen innerst inne önskar sig en sån där fin liten vigsel på stranden till vågklunk och solblänk med endast fina släkten och ett gäng fiskmåsar som […]

www.isa.nu/blog is proudly powered by WordPress
Entries (RSS) and Comments (RSS).