www.isa.nu/blog

isa, formgivare
Gå till webbshoppen

Nöden har ingen lag

Nu vänder jag mig till alla er som fött barn; är ni som jag? Det började väl under graviditeten. Kissnödig konstant. Utvecklade snabbt en toaradar, och tröstade mig med att det snart skulle gå över. Sen föddes Theo. Och man fick en massa pekpinnar om dessa knipövningar på BVC. Bla bla bla bla. Jag avskyr pekpinnar. Så jag gjorde revolt, och sket fullständigt i att ägna mig åt knipövningar. Men nu har jag liksom fått bita i det sura äpplet. Jag är kissnödig hela tiden. Stockholmsresan är ett exempel. Jag var nästan uttorkad på eftermiddagen eftersom jag lagt upp en strategisk plan över hur mycket vätska jag fick dricka för att inte behöva gå på toa precis hela tiden. Men inte ens det funkade, och då fick jag världens yrsel och såg dimmigt på kuppen. Äsch. Det är verkligen pissjobbigt.

Publicerad: 2007/09/04

5 kommentarer to “Nöden har ingen lag”

 1. Anna skriver:

  Här har du en som förstår – och som också revolterade en aning. Inte helt och fullt medvetet visserligen, är ganska plikttrogen ;), men man glömmer ju hela tiden. I mitt nuvarande tillstånd kan jag meddela att man den här gången är dubbelt kissnödig när man väl blir det… så nu jädrans ska här kniiipas.

  Förresten *host host*, ett av mina tidiga gravidsymtom den här gången var just kissnödighet… ;)

  Stor KRAM!

 2. Nilla skriver:

  Nej, så jag har nog gjort mina övningar rätt ;-)
  6-7 gånger per dag kissar jag. (jag behöver inte på natten, jo om jag blir väckte runt 3-snåret och inte kan somna om.)
  Men du, det är aldrig för sent att börja, med knipövningar och träning. Ha det bra.

 3. Isabelle skriver:

  anna: haha, vet du? Du fick mig att drömma mardrömmar inatt. Jag drömde att det verkligen var en bebis i magen. Och jag är absolut inte ALLS redo för ett syskon ännu. Inga barn på gång – vad jag vet (skulle iof förklara min plufsiga mage *fniss*) Kramar!

  nilla: Egentligen tror jag inte att jag kissar oftare än så, det är bara att det tvärkommer liksom, och jag måste gå N-U. Ska motvilligt besöka dina länktips, men egentligen är jag så anti-fitness man bara kan bli *fniss* :-)

 4. Anna St skriver:

  Tvärtom. Gick hela tiden under graviditeten, men nu är jag expert på att hålla mig för att inte väcka en sovande bärbebis. Men det kanske kommer. Han är bara fyra månader. :)

www.isa.nu/blog is proudly powered by WordPress
Entries (RSS) and Comments (RSS).