www.isa.nu/blog

isa, formgivare
Gå till webbshoppen

Inte min dag

Den här dagen har felat hela vägen. Började med att jag slog min tå i spjälsängen. Sen välte Theo ut ett juiceglas över sin nya fina tröja. Slängde mjukostmackan på mattan efter att ha gnuggat in den i det nytvättade håret. Grinade. Var arg. Ville inte ta på overallen. Nej nej nej. Jag sjunger tip-tap-låten. Nej nej nej. Stressar stressar stressar. Jag ser helt lejd ut i håret. Och så råkade jag ta dom där byxorna som bara glider ner hela tiden. Ser att det spöregnar ute – vi får ta bilen. Sladdar hela vägen till dagis. Lämnar ynklig vill-inte-till-dagis-Theo. Åker tillbaka. Jobbar rullar mailar. Skrivaren går sönder. Dålig tajming. Får julkorten från tryckeriet och som ska skickas iväg till alla kunder. Insidan har hamnat upp och ner. Skit. David ringer – hinner inte hämta Theo på dagis. Jag sladdar iväg, men far först på på elgiganten och för att haffa en ny skrivare. Ramlar precis utanför bilen i en stor vattenpöl. Stressar stressar stressar. Slänger skrivaren in i bilen och sladdar vidare till Dagis. Ser i backspegeln hur jag har mascararänder i typ hela ansiktet. In på dagis. Theo sitter i sin fleeceoverall och lila långkallingar. Har lingongägga över morgonoutfiten och den andra är plaskvåt. Vill inte hem. Nej nej nej. Lockar med jultomten. Tip-tap-sången. Julkalendern där hemma. ”Du kan få min bit också Theo”. Nej nej nej. In i bilen hem. David kommer. Något fel på värmesystemet. Elementen måste tappas. Typ sjuhundra element. Jag försöker installera skrivaren men det går bara inte. Ingen skrivarkontakt. Skit skit skit. Men middag då? Vad ska vi äta? Värmesystemet fixat. David kommer med kaffe och glass. Jag sätter mig ner och snyftar fram ett ”jag behöver sooova”. Men Sen går jag tillbaka till den förbaskade skrivaren. Och helt mirakulöst funkar den. Den skriver ut alla mina kvitton. Bara så där! Och dom blir inte aprikosfärgade, eller rivna i kanten. Så nu sitter jag här, och beundrar min nya snygga multifunktionsskrivare. Och allt känns riktigt bra. NU ska jag sova. Imorgon är det fria fredag. Kommer bli en bra dag.


Japp, multifunktionskrivaren kan scanna också! Här en bild på mig som liten. Vem hade kunnat tro att jag skulle bli en sån skönhet?

Publicerad: 2007/12/07

8 kommentarer to “Inte min dag”

 1. Tina T. skriver:

  Åhhh, ha ha ha! Man kan skratta åt det såhär i efterhand. Låter som min torsdag (se bloggen) Men jag har också en fri fredag (dock i spöregn) men den SKA bli bra:)

  Kramar
  T.

 2. hos Melin/Johansson skriver:

  *skrattar* så du har oxå haft en sån där jäkla skitdag denna vecka. Det hade jag i måndags, hela dagen lång.
  Till sist undrar man ju om man är med i dolda kameran.
  Speciellt då jag blev stannad av polisen när jag helt oskyldigt stod utanför ett parkeringshus i stan. Dom letade en kvinna som tydligen var lik mig.
  Herregud, jag kom knappt på vad jag hette när dom frågade..jag som aldrig ens har snott ett tuggummi i hela mitt liv blev nu stannad mitt på gatan, mitt på blanka dan.
  Kanske man lagt till sig någon kriminell look haha

 3. skilla skriver:

  Vilken snygging! Redan då ;-) Och man ser ju att Theo brås på dig!

  Fy vilken dag du hade igår. Hoppas helgen går i ett mer harmoniskt tempo.

  Måste bara berätta: Köpte nya snygga tandborstar häromdagen – förstod dock inte då att det var dina, men min sambo sa direkt: ”Kolla, är inte det där Isa-design?!” Och så är det verkligen – du har en utpräglad toppensnygg isa-stil! Grattis till ännu ett lyckat val av produkt att placera din design på.
  Kram Mia

  ps. L´s förstahands val var för övrigt tandborsten med ”si-siraffen”.

 4. MoaMajken skriver:

  Oj, tung dag… hoppas den blev bra till slut (när skrivaren ville samarbeta).

  Sonen sjöng ”Pitta Pitta Pitta pitta pitta…” ifjol åt den sången ;-) Förhoppningsvis har han lärt sig texten till årets luciatåg.

 5. Birka http//:www.lindal.blogg.se skriver:

  Vissa dagar går allt på tok och andra flyter det oförskämt bra. Hoppas att denna dag varit bättre.
  Och borstarna är GRYMMA!!!

 6. Frida skriver:

  Hej!

  tänkte höra mig lite för ang Presentkorten man kan köpa, finns det någon tidsbegränsning när man beställer dem, alltså, måste man beställa inom en viss tid för att det ska gälla?

  hoppas ni har en otroligt bra helg,
  skulle vara tacksam för svar.
  Kram

 7. pia-baramittlillahem.blogg.se skriver:

  värsta söta bönan!

  trist dag du verkar ha haft…

  adventskramisar…

 8. Isabelle skriver:

  alla: Då måste jag bara berätta ytterligare ett bevis på att dagen var en pissdag. När jag skulle publicera inlägget som skrevs vid elvasnåret så HAVERERADE bloggen. Blankt. Tomt. Och jag fick förstås hjärtklappning, men det hela löste sig med hjälp av en nattvaken programmerare, men jag var i sängs först vid halv två. Stånk!!

  Måste säga att det var otroligt skönt att höra att andra också har pissiga dagar :-)

  skilla: Åhh, wow är det sant? Vad GLAD jag blir!! :) Hälsa lilla L från mig!! KRAM!

  moamajken: haha, deltog han i något luciatåg *fniss*

  frida: Hej! Ett år från inköpsdatum gäller! :) Hoppas ni också haft en bra helg!

www.isa.nu/blog is proudly powered by WordPress
Entries (RSS) and Comments (RSS).