www.isa.nu/blog

isa, formgivare
Gå till webbshoppen

Julefrid


Ett skönt lugn infinner sig. Nu kan jag ansluta mig till den lyckliga skara som är färdiga med julbestyren. Alla julkort skickade. Alla julklappar köpta (den tunga vagnen gav min gummiarmar en rejäl match på väg hem från stan idag – david erbjöd sig skjuta, med en bambi på hal is i högklackat behöver en rullator). Knäcken är kokade, och utan missöden i köket (!). Till och med paketeringen är färdig, om än i fult dollarstorepapper. Och även på jobbfronten har jag checkat av det mesta.

Vi har precis avnjutit risgrynsgröt (på tub) och lingongrova korvmackor till julmusik och tända ljus. Det var bara när Christer Sjögrens röst hördes från stereon som julefriden fick sig en törn, men jag sprang snabbt dit, tryckte på next, och återvände till julgröten. David däremot, har inte sitt på det torra än, i och med att han jobbar i julbordsbranschen. Så han kommer hem med ögon i kors och ett julskinksdoftande hår ett par dagar till.

Ikväll kommer några vänner hit och vi ska ha glöggmys när den tredje flaskan i Blossas samlingskit ska öppnas, avnjutas eller borthällas. Ha en trevlig adventshelg allihopa, hoppas julefriden infinner sig hos er också!

För er som inte är färdiga med era klappar, och missade när tomtetryckverkstan stängde, så har jag några Skoj-ABC 50×70, i färgen ”En mix av färger” på lager. Skicka mig ett mejl på info[at]isa.nu och tinga! Var inte det ovanligt businesswomanaktigt av mig?

Publicerad: 2007/12/15

12 kommentarer to “Julefrid”

 1. Anna *htp://glimtar.blogg.se* skriver:

  Vad skönt!! Bara att njuta på!
  Trevlig helg!
  Anna

 2. angelica skriver:

  Åh,lyx. Julkort har jag liggandes, inte skrivna, julklappar är inte inslagna och nog inte färdig handlade också. Tror att jag har levt i förnekelsens töcken sen jag kom hem.

 3. mhow skriver:

  Vilken lyx att ha det mesta klart..själv ska jag ut på fredag och trängas med alla andra som ska handla sista minuten julklappar som vanligt!! Har bara några få kvar att införskaffa iaf..

  Hoppas ni får en mysig glöggkväll, själv har jag inte öppnat mitt glöggkit än. Kanske ska göra det ;)

  kram!

 4. Maria Åberg skriver:

  Tack för julkortet! Det blev snabbt Majas favorit tillsammans med det mormor skickade som spelar en fasansfull melodi (Thomas tänkte köpa Maja en trumpet i julklapp som hon BARA får ha hos mormor & morfar som tack).

  ”Titta Theo badar”, säger hon och ler lite sött och håller i kortet :)

  Kram från oss

 5. Zun skriver:

  Härligt att hinna njuta lite av lugnet(?) innan jul! Vi är också nästan klara med inköpen, men paketinslagningen är vääääldigt opåbörjad på ren norrländska.

  Vi har inte öppnat glöggsamlingen än, har du hittat någon favorit?

  Kram, Zun

 6. Birka http://www.lindal.blogg.se skriver:

  Den är grymt god – vi drack den förra helgen – så njuut

 7. Frida på www.cultdesign.blogg.se skriver:

  Tack för det fina julkortet!

 8. Vera skriver:

  Men hörru vad du är välplanerad!! Här är det total jul-kaos!

  Men men, det är ju en hel vecka kvar ;)
  Kram!!

 9. Vicke skriver:

  Vilken lyx att redan ha allt klart inför julen, härligt ta och njut!
  Bra jobbat av buisnesskvinnan, klart man ska göra så:)
  Kram

 10. Eva / whiskyochchampagne skriver:

  Härligt att allt är under kontroll !
  ***
  Ha en fin start på veckan !
  KRAM EVA

 11. Helen skriver:

  Otroligt gott att vara ”färdig” med julbestyren. Njut på:D

 12. Isabelle skriver:

  Anna; Precis! Hoppas du haft en trevlig helg!

  Angelica: Vällkommen hem!!! *smiter genast iväg till din blogg*

  mhow: Snacka om det, jag brukar alltid vara i sista minuten annars. Glöggkitet dticks flitigt här hemma, 03’an är godast so far! Kramar!

  Maria: Tack själv! Theo ropade tomte på en gång när han såg maja, hon såg ju ut som en riktig tomtenissa :) Smart det där med trumpeten, haha, själv har jag hört ryktas om att mormor och morfar köpt Theo en trumma (hemska rykten som går) ;)

  Zun: Egentligen ÄR det ju fusk slå in klapparna någon annan dag än på uppesittarkvällen. Rätt som det är tar jag fram allihop och slår in dom i finare papper är det från dollars :) Och 03’an är förresten en klar favorit!!

  Birka: Will do :)

  Frida: Tack själv!

  Vera: Jag är rätt förvånad själv faktiskt :)

  Vicke: Kramar tillbaka! God jul!

  Eva: Du med! Kramar!

  Helen: Will do, will do :-)

www.isa.nu/blog is proudly powered by WordPress
Entries (RSS) and Comments (RSS).