www.isa.nu/blog

isa, formgivare
Gå till webbshoppen

En ledig julhälsning

Det händer inte mycket nu här på bloggen. Vi ägnar vi oss åt att endast vara lediga, frossa i mat, och att berra tårna framför teven med handen förankrad i popcornskålen. För det andra har jag snart jobbförbud. Två män med gällivarehäng kryper efter golvet och pratar om muffar. Kanske kräver en förklaring? Vi ska ju dra om hela värmesystemet här på nedervåningen på grund av den där skit-vattenskadan. Så snart är jag bannlyst från kontoret. Om kanske tio minuter. Max.


Här en bild från det obligatoriska badet hos mormor och morfar på juldagen. Fast jag undvek baddräkten, någon måste ju faktiskt ta bilderna. Familjemedlemmarna flydde blixtarna med ett vädjande ”du lägger väl inte ut nån bild på mig på bloggen va?”. Det återstår att se. Återkommer med en fullfjädrad julrapport inom sinom tid. Hoppas ni haft en helmysig julhelg ni också!

Publicerad: 2007/12/28

8 kommentarer to “En ledig julhälsning”

 1. birgi skriver:

  Åh, ett juldagsbad låter som en mycket trevlig tradition!
  :-)
  /B
  http://www.lyckligagatans.blogg.se

 2. Camillas nya hem skriver:

  Ljuvligt med inomhuspool! Hoppas allt med värmesystemet går snabbt och smärtfritt, vi vill ju att du ska ha tillgång till Internet. :)

 3. Maria / maria@tioitolv.se skriver:

  Jaa!! Är det en egendesignad ram till fotografiet jag skådar? Nu kom jag på en till sak. Scrapbooking. Dina motiv skulle kunna bli fina stämplar att använda till t.ex. scrapbooking. Eller pyssel i allmänhet. Som den där ramen t.ex. En ram i storlek med ett vanligt fotografi typ. Åh. Det vore ju kanon.

  Varför kommer jag bara på affärsgrejer åt andra för?! ;)

 4. Birka skriver:

  Det ser ut att vara ett stort badkar ;)
  God fortsättning och tack för ett väldigt trevlig bloggår. Jag kommer snart med 2 eller 3 nya beställningar till bröllop och dop som stundar!

 5. Isabelle skriver:

  birgi: Visst gör det? :) Gott nytt år!

  Camilla: Haha, jo var bannlyst några timmar, men nu är jag i gemet igen :)

  maria: TACK för att du ger mig idéer!! Jag sitter här med ett anteckningsblock med idéer för 2008 men kan inte samla mina tankar. Tyvärr kan jag inte ta åt mig äran för den där fina ramen, den är en färdig schablon i mitt bildprogram som jag råkadr springa på :) Ha ett riktigt gott nytt!!

  birka: 3×5 meter, ganska jobbigt om man bestämt sig för att motionssimma, det blir ett simtag och sen dags att vända. Jag simmade en gång 225 varv! Tack själv för alla trevliga inlägg under året, och jag är SÅ tacksam och glad över att du gillar mina illisar! Stora nyårskramar!

 6. Anna skriver:

  Jättegod fortsättning på er! Hoppas julen varit lugn och skön – hann ju inte ens ”God Jula” hos alla mina favvobloggar utan slängde i stället iväg en snabb hälsning hos mig själv som jag hoppas du känner dig träffad av :)

  Vilken härlig bild på dina fina pojkar – det där badet är man allt lite avis på…

  Gud, du är ju för rolig. Du skriver verkligen så att man ser gällivarehänget på gubbarna – och visst anar man en bit av skinkorna på dem också va? ;) Huanamej…

  Passar för säkerhets skull på att slänga iväg en stor Gott Nytt År-kram till er nu när jag ändå är i kommenterasvängen. Man vet aldrig vad som händer nu när man har två små att pyssla om :)

  Ser massor fram emot ett nytt år med dig o din blogg och du – framöver ska här beställas illisar till lilla Vilma, var så säker!

  KRAM från Anna

 7. MoaMajken skriver:

  Åh vilken fin betraktelse av år 2007 ! Man blir lite rörd när det hänt en så mycket, eller hur ???

  Kram på dig o ser fram emot att följa bloggen och form-sidan nästa år :)

 8. Satu skriver:

  Hej Isabelle!

  ser att du har bilde rpå din son när han badar och så. Kan dyu inte börja vattenmärka dina foton för att skydda dom från att hamna i sjuka människors händer. det har hänt några kända bloggerskor bilde rpå deras barn och dom själva utnyttjats i olika sammanhang av väldigt störda personer ,eftersom i princip vem som helst kan ladda ner bilderna som man lägegr ut på sin blogg. Har själv börjat vattenmärka mina bloggbilder nu.

  kramoch ha en fin helg !!!

www.isa.nu/blog is proudly powered by WordPress
Entries (RSS) and Comments (RSS).