www.isa.nu/blog

isa, formgivare
Gå till webbshoppen

Nix pix

Ett tillägg till förra inlägget. Känns som det var evigheter sedan jag gjort snabbillisar till mina inlägg. Ska genast ta upp tråden igen.

Publicerad: 2008/01/08

21 kommentarer to “Nix pix”

 1. snackansdagar skriver:

  Haha, du är rolig du!!! Såg du förresten att din giraffkompis fanns med i senaste Allt i Hemmet? Kram

 2. therre skriver:

  Så där känner jag ofta… O får säga ofta :/

 3. Ida skriver:

  Kunde inte sagt det bättre själv.

 4. Eva / whiskyochchampagne skriver:

  Hahaha ! Den skulle passa hos oss också…hihi !
  ***
  K R A M från EVA !!!

 5. Ruffa skriver:

  wow såå cool :) Du, jag diggar din blogg, dina illisar och dina humorisktiska inlägg. Härligt när folk vågar bjuda på sig själva!
  kram/ruffa

 6. SEASIDE LIVING skriver:

  Du är för rolig du! Man blir alltid glad när man ser dina illisar och läser dina roliga texter! Tack för att du delar med dig!!!

  Kramar i massor till dig!

 7. Mys liv och hem skriver:

  hahaha…den var så bra….:)

 8. anette skriver:

  Har en kille som nog känner igen sig i din roliga illis. Jag är gravid och han bara blir fetare..hihi..
  Gör du inga killillisar om din man?

 9. Annika skriver:

  Ha ha, jag känner igen mig! Jul och förkylning är ingen bra kombinaion för figuren! Många äter mindre när de blir sjuka, men inte jag inte… :)

 10. Tina T. skriver:

  Ha, ha, ha! Läpparna är ju i alla fall fylliga och sexiga;)

 11. Diana skriver:

  å vilken kul och fin! skulle du sälja den i shoppen skulle jag köpa en. Skulle passa min självironiska syster perfekt ;)

 12. MrsMalinski skriver:

  Jaa mera snabbillisar! :) Du är ju helt suverän på att göra snygga illisar snabbt (även långsammare med :) Rolig är du dessutom!

 13. saravillfara skriver:

  Underbart med dina ”snabba” bilder – och så träffsäkra också!
  Ser nästan lite ut som mig det där… :)

 14. Cecilia skriver:

  Hej Isa, tack för en super trevlig blogg. Är inne och kikar lite då och då :) Har även handlat en av dina underbara illustrationer…fler kommer inhandlas, jag lovar :)
  Mvh/Cecilia

 15. Saga skriver:

  Ja tala om att julen satt sina spår här också! Fy så trist det är, när inga kläder sitter bra och det inte alls är kul ställa sig i provhytten för att köpa nya. Här ska det också tas tag i fläsket och idag har jag tagit min första motionstur (än så länge bara i promenadform, det räcker liskom för att det dåliga flåset ska komma igång) och den gick faktiskt förbi ditt hus. :) Ja, och så lite längre än så såklart.

  Kram och lycka till med ”pointsen”

 16. hanna skriver:

  Lovely! :D

 17. Mathilda skriver:

  Vilken underbar illustration! Det känns nästan som jag ;)

 18. Cecilia skriver:

  Är det förresten ok att länka till din sida på min blogg?
  Mvh/Cecilia

 19. Anonymous skriver:

  Var precis inne på spiras hemsida för att kolla om det fanns något vårigt tyg som jag kan ha i köket, och vad får jag se?! Ett helt underbart elefanttyg som jag faller pladask för och när jag läser vem som designat det så är det ju självklart du! Oj, vad fint det var!! MÅSTE HA!!! Vet du någon återförsäljare på nätet? Har så långt till närmsta butik som säljer spira. Fick förresten mina fina illisar här om dagen. På kvällen när barnen sov bytte jag ut syskona bus och gissa om Albin på 4år blev förvånad på morgonen när tavlan plötsligt fått uttökning. Den minen skulle varit filmad. Men, men det är ju en till där nu???…. /Lena. J

 20. Isabelle skriver:

  snackansdagar: Tackar för tipset, kilade iväg och köpet ett ex med en gång :)

  alla: Det känns betryggande att fler känner igen sig :) Jag har iaf kört slim hela veckan. Men nyss vräkte jag i mig en hel påse viktväktargodis (2.5p) och sen såg jag baksidestexten ”varning för laxerande effekt”. Ojdå.

  ruffa: haha, tack, jag diggar dig också!! :-)

  seaside living: Tack själv, massor med kramar tillbaka! :)

  anette: aha.. bra idé!!

  annika: Funkar inte på mig heller tyvärr..

  TinaT: Det har du rätt i *plutar lite extra och försöker hålla in magen samtidigt*

  Diana: Tur det finns fler :-)

  mrsmalinski: tack snälla :) men jag slänger ögat på den då och då och funderar på om jag inte ska finslipa den, prestationsångesten gör ibland att inget blir av, så bäst lämna den snabbritad och orörd :)

  saravillfara: dig också? Julen har ställt till det för oss, visst?

  Cecilia: Åh tack, och du får självklart jätte-massor-gärna länka! :)

  Saga: Åh vad du är duktig. Jag hade tänkt göra så i somras, men efter någon vecka blev det för trist och mp3-spelaren fick slut batteri.

  Lena: The word is out! Kika på inlägget ovan *klappar mig för bröstet*. Vet tyvärr ingen återförsdäljare, tror dessutom inte tyget finns till försäljning förrän i februari. Ser verkligen Albin framför mig *fniss* ;)

 21. Jojjo skriver:

  Hallå där, gör du alla typsnitt själv? Vad heter programmen man gör typsnitt i? :)

www.isa.nu/blog is proudly powered by WordPress
Entries (RSS) and Comments (RSS).