www.isa.nu/blog

isa, formgivare
Gå till webbshoppen

Alla hjärtans minnen

Den här bilden tog jag för exakt två år sedan. Då med en rejäl mage och svullen näsa. Dagen efter kom ju Theo. Det är konstigt att samma dag kan vara den värsta och bästa dagen i ens liv. Jag kommer nog alltid minnas de där veckorna på barnintensiven med en stor klump i magen. Och egentligen en klump som bara växer, kanske för att man för varje dag som går inser vad man kunde gått miste om. Och tänk, imorgon är han två. Han med de fluffiga håret och de gnistrande blå ögonen. Vilken grej!
En jättemysig alla hjärtans dag önskar jag er alla! 

Publicerad: 2008/02/14

12 kommentarer to “Alla hjärtans minnen”

 1. Anna skriver:

  Ja, tänk så tiden flyger! Många är vi nog som minns den här bilden och hur den låg där överst på din blogg i flera veckor utan att vi hörde något… Vilken tur och lycka att han i dag finns där hos er med hårfluffet och charmörögonen och förgyller era dagar :)

  En riktigt mysig Alla Hjärtans Dag till er också! Kram!

 2. Johanna skriver:

  Så fin tårta! Ha en riktigt bra dag!

 3. Lox skriver:

  Min E fyller fem idag. Jag kan inte tänka mig en bättre alla hjärtans dag present. Hoppas att ni får en fin dag i morgon.

  Visst är det fantastiskt. :-)

 4. Ann-kristin S skriver:

  Tänk vad tiden går fort :)
  Du får ha en fin alla hjärtans dag

 5. Angelica skriver:

  Helt otroligt att den lille har blivit stor! :)

  Hoppas att ni får en fin hjärtans dag! Kram från mig i VM-staden!

  http://www.angelicas.webblogg.se

 6. Nettan skriver:

  Tar mig en bit tårta…Blev så sugen… =0) !
  Ja tänk va tiden rullar på…
  Ha en Mysig Alla ? Dag..
  Kram Nettan

 7. hem ljuva hem- helena skriver:

  Detsamma önskar jag dig/er! Kram!

 8. isa skriver:

  En god ALL hearts day right back at ya!
  En stooor puss till goding Theo i morgon (snart idag) och ett hopp om en underbar dag men frukost-smulor i sängen och paketpapper överallt och sen på slutet…. en kille med fruffigt hår, som är lite vått av utmattning, och gnistrande blå som är svåra att hålla ihop. En härlig dag med andra ord!!
  Kram från oss i skååne

 9. Lurpan skriver:

  Hejsan.

  Ville bara komma in och säga tack för den underbart fina tavla som jag beställde till min sambo på Alla Hjärtans Dag. Jag valde en svart ”Du är en man att vara stolt över” och han blev jätteglad!! Trodde inte han skulle bli sååå glad faktiskt. Han tyckte den var jättefin och sa flera gånger hur mkt han gillade den. Jag är fortfarande lite i chock. :)

  Så nu kommer snart en beställning till dottern rum oxå, när jag väl bestämt mig vilken jag ska ha.

  Så tusen tack återigen, du gör underbara bilder!!! *kram*

 10. Isabelle skriver:

  alla: Hoppas ni hade en helmysig alla hjärtans dag med era nära och kära :)

  lurpan: Om du visste vad glad jag blir! Tack tack tack! Ha en underbar helg! Kram isa

 11. Alexandra skriver:

  Åh vad hemskt. Föddes han för tidigt eller? Skönt att tänka tillbakan nu när allt är bra :)

 12. Annika skriver:

  Så fint skrivet! Jag känner ofta som du! Min fina son – så nära att han aldrig kom! Hoppas att ni fick en jättefin Alla hjärtans dag! Kram

www.isa.nu/blog is proudly powered by WordPress
Entries (RSS) and Comments (RSS).