www.isa.nu/blog

isa, formgivare
Gå till webbshoppen

Bröllopsalbum

Jag skäms för att säga det, men vi har fortfarande inte fyllt vårt bröllopsalbum med bilder. Vi gifte ju oss faktiskt så längesedan som i juli förra året. Det limegröna albumet, som jag köpte redan innan vigseln och hade så storslagna planer för, har stått där i bokhyllan och samlat damm. Och det dåliga samvetet har växt till oanade proportioner. Tänk om datorn kolappsar och att även alla backupskivor med bilderna brinner upp, eller att någon grekisk vägglus äter upp dom? Eller tänk om fusklappen till Davids fina tal till mig försvinner? 

Så idag, ser ni, så har jag beställt en bunden fotobok. Apple har ju ett finurligt program som heter Iphoto där vi förvarar alla våra digitala bilder, sen kan man visst sätta dom i olika fotoboksmallar, och hips vips på bara en timme eller två hade jag satt ihop en snygg bröllopsbok på 28 sidor. Nu ska jag bara vänta en sisådär 10 dagar på resultatet. Blir det bra känns det som om det kommer beställas rekordmånga böcker till källbogatan 65, och rekordmycket dåligt samvete kommer att botas.

Publicerad: 2008/10/16

8 kommentarer to “Bröllopsalbum”

 1. saravillfara skriver:

  Här är en till som borde rycka upp sig och putta ut tummen som sitter fast.
  Din fotobok kommer att bli jättefin, superbra jobbat!

 2. Johanna skriver:

  Haha, jag känner igen mig! Jag köpte också ett limegrönt album (med svarta sidor, jättefint) innan vårt bröllop. Det var i mars 2006 och albumet är fortfarande tommare än tomt =( Jag kanske borde skaffa IPhoto, jag med…

 3. Hemmabloggaren skriver:

  Jäklars, jag har inte heller tagit tag i det där. Gifte oss i april, albumet ligger och väntar – tomt, men jag har ingen inspiration, ingen tid men snart så, vilket år som helst ska jag fixa det där.

 4. petrified in pink (Petra) skriver:

  Jag ska få dig att känna dig bättre: jag gifte mig för hela åtta år sedan och jag har inte satt in ett endaste kort, känner verkligen igen det där med dåligt samvete, har en hel låda full med foton som gäckar mig… Vad gäller Apples album så har vi beställt flera stycken och de är helt underbara, superfina mallar som du märkt och jättefin kvalitet. Snabbt brukar det gå också. Kan varmt rekommendera de små mjukbundna böckerna som kommer i tre-pack, jättebra julklappar!

 5. Anonymous skriver:

  Vi gifte oss 2001 och korten är framkallade, men inte insatta i något album…
  Kanske skulle ta tag i det…snart…
  Kram Sara

 6. Helena skriver:

  Vi gifte oss bara för en och en halv månad sedan och korten är framkallade och ligger i påsen…men jag har inte hittat något fint album att sätta in korten i. Det kommer säkert att ta några år, om jag känner mig själv rätt…

  /Helena

 7. Tina T. skriver:

  Vem orkar efter allt bröllopsfix? Är över tre år sedan vi gifte oss. I vårt album är det insatt fram tills Fanny var fyra månader. Hon är 4 1/2 år nu. En lillasyster har även fötts som inte fått ett enda kort utskrivet eller insatt så mitt samvete är blytungt.
  Ska nog också beställa böcker….sen någon gång:)

 8. Författarn skriver:

  Skööööönt att få lite igenkänning. Även om jag inte är gift då. Men alla foton som framkallats när dator-krasch-paniken infunnit sig, för att hamna i album…händer ju aldrig… Barnen har inga album, de har jag inte köpt, men fotona har jag framkallat. Och ibland köper jag söta små stickers och annat blaj som jag tror kommer hamna i de där albumen till slut. As if….men kanske?

www.isa.nu/blog is proudly powered by WordPress
Entries (RSS) and Comments (RSS).