www.isa.nu/blog

isa, formgivare
Gå till webbshoppen

You make me happy

Man läser om lågkonjuktur, varsel och konkurser varje morgon nu i lokaltidningen. Och det är ju inte svårt att känna sig lite låg. Det kryper så nära inpå. Även om man själv inte känner av den mycket än så är jag övertygad om att man kommer göra det. Men då tänker jag det hur materiella ting är fullkomligt oviktiga när man tänker efter. Allra viktigast är de människor som står en nära, att de fortfarande finns där. Här ett nytt motiv som lågkonjukturen gav inspiration till (och det väldigt sent igår kväll eftersom jag inte kunde sova och maken snarkade högljutt);


You make me happy when skies are grey. 

Maken är trots timmerstockar en av de personer jag absolut inte vill vara utan under grådassiga dagar. Med det önskar jag er en riktigt glad adventshelg! Här ska vi strax krypa ner till nedervåningen för att plöja igenom de fyra filmer som hyrts för helgen.

Publicerad: 2008/12/19

14 kommentarer to “You make me happy”

 1. mirkajohanna skriver:

  Vilket underbart motiv! Jag som skrev i mitt favoritmotiv i tävlingen hos Husmusen igår.. alltså jag ändrar nog mig nu, DEN HÄR är min favorit!

 2. em skriver:

  Åh vilket fint motiv!

 3. Mamma Melissa skriver:

  Ja, det kryper verkligen tätt inpå… mannen blev varslad för ett par veckor sedan… hantverkare har det inte lätt just nu…

 4. Maria L skriver:

  Den här var otroligt fin – så duktig du är,Isa! Julkram till dig!

 5. J.La skriver:

  Åh, så fin!

 6. C´est la vie skriver:

  Åh den där vill jag ju ha, kram Lina

 7. Bokmalen skriver:

  Å, du har gjort min helg!!! Detta motiv är som gjort för mig!! Hur kunde du veta det!??? Som jag skrev i inlägget idag, ja, jag är överlycklig å beställningen är gjord! Tack! Tack! Ett så underbart motiv å det säger ”allt” för mig!!! Stor kram å Tack!!! (jag lånade bilden å länkade, hoppas det är ok!?? Säg till annars så tar jag bort det) /Maria

 8. saravillfara skriver:

  Ja du Isa, du fortsätter göra motiv som är lätta att tycka om – härligt att titta in här med jämna mellanrum och få inspiration.
  Just nu funderar jag på var i huset detta underbara motiv skulle passa… hmm… :)
  Superfint!

 9. Anonymous skriver:

  Vilken fin tanke, och så sann…
  /B
  http://www.lyckligagatans.blogg.se

 10. Angelica skriver:

  Kram på dig i massor Isa, att du fortsätter att göra fina motiv om ligger hjärtat nära.

  Kikar in här ibland fortfarande. Hoppas att du och familjen får en underbar jul! Ta hand om dig och varva ner!

  Angelica

 11. petran skriver:

  du är super duktig!! jättekul!

  fler som tycker det, såg idag på styleroom, användaren HOME hade kopierat en av dina tavlor…

 12. Isabelle skriver:

  alla: vad glad jag blir att ni gillar den, jag tror vi alla har människor man skulle vilja tillägna den texten! kram isa

  mamma: vad trist, hoppas det löser sig snart. Lågkonjukturen vänder ju en dag!

  bokmalen: åå tack, vad gullig du är och vad glad jag blir att den kändes så rätt för dig! Skickas på tryck på momangen! Och tack för den finfina inlägget, you made my day!

  angelica: skickas digitala julkramar till dig med! Ha en underbar jul!

  petran: haha, ja man kan inte ta det som annat än en komplimang om någon vill sno mina idéer. I alla fall när det är för eget bruk :) Tack förresten!

 13. Eva / whiskyochchampagne skriver:

  Vill bara önska dig och de dina en underbart härlig jul !
  ***
  JUL-KRAAAM från EVA !!!

 14. Anonymous skriver:

  Det är så kul med dina fina motiv! Undrar hur det ska gå när man ska ut på marknaden själv under lågkonjuktur… Känns inte så kul. Ha en riktig trevlig jul!
  Kramar Tone

www.isa.nu/blog is proudly powered by WordPress
Entries (RSS) and Comments (RSS).