www.isa.nu/blog

isa, formgivare
Gå till webbshoppen

Här råder julkoma

Vi vrider på dygnet, tömmer chokladaskar, äter julrester och avverkar film efter film. Träffar släkt och vänner, spelar spel och äter ännu mer choklad. Theo är i lyckorus över alla nya leksaker. Många är tyvärr i pratande eller sjungande slag. Och jag måste erkänna att jag är lite less på den enligt Theo omåttligt populära traktorn som säger ”Let’s build something”. Jag ber till gud om han finns att batteriet tar slut snart. 

Idag har vi varit på stan på jakt efter en födelsedagspresent till min pappa som fyller 55. Lite otajmat fylla år så här strax efter jul, visst är det? Jakten efter en födelsedagspresent är nästan omöjlig. Jag var in på teknikmagasinet och där tipsade dom mig att köpa honom ett avslappnade och klämvänligt kvinnobröst. Jag har skrattat så mycket åt detta att jag förmodligen förbränt alla chokladpraliner redan. Och pappa du får inget bröst – jag lovar.
Egentligen har jag inget vettigt att säga. Ville egentligen bara önska er alla en riktigt god fortsättning och ett gott nytt år!

Nyvaken och förväntansfull i julstass. Fast den tilltänkta slipsen blev det inte. Här bestämmer man själv. Och ser han inte ut lite som Björn Gustafsson? (Bild: isa)

Publicerad: 2008/12/28

8 kommentarer to “Här råder julkoma”

 1. Therese - Eira min ögonsten skriver:

  Gud så söt och ända cool samtidigt! :)

 2. Lilla jag skriver:

  Det var en häftig liten kille!

 3. Designdrömmar skriver:

  Vad fin han är! God fortsättning:)
  Kram Åsa

 4. Anne skriver:

  God fortsättning!
  Hos oss är det tvärtom- inte en endaste låtande leksak i år!
  Bara lego o böcker o stillsamma grejer;)))

  Kramis!

 5. Ann-kristin S skriver:

  så tuff kille ni har hemma :)

 6. Anna skriver:

  Vad söt Theo är och vilken dålig present ”Silly Stor” är, haha!

 7. hanna skriver:

  Fantastisk outfit! Var kommer brallorna ifrån Isa?

 8. Nina [ljuvligt] skriver:

  Shit, vilken häftig kille!! Om jag nånsin får en son hoppas jag att han blir lika kool :D

www.isa.nu/blog is proudly powered by WordPress
Entries (RSS) and Comments (RSS).