www.isa.nu/blog

isa, formgivare
Gå till webbshoppen

ÅRET 2008

Här kommer den sedvanliga årssammanfattningen som blivit lite av en tradtion.

ÅRETS HAPPENING (SKRÄLL): Jag blev utnämnd årets nyföretagare i Piteå! Fatta vad häftigt! David spelade in tacktalet och jag var i ett euforiskt tillstånd och fnissade mig igenom alla frågor. Jag hade ju visserligen druckit champange innan. Den fina pokalen kommer alltid ha en hedersplats här hemma. 

ÅRETS PROJEKT: En omfattande renovering av badrum, bastu, tvättstuga och lekrum. Och så fint det blev till slut efter alla våndor (läs årets slit). Badrummet lär nog alltid förbli mitt favoritrum här hemma (tvätta blev genast mycket roligare, men lär nog aldrig toppa listan ändå)

ÅRETS LÅT: Fire on the mountain med Asa


ÅRETS RESA: Rethymnonresan i september. Det vad ju sju år sedan sist så jag måste säga att vi förtjänade denna resa. Och jag längtar redan tillbaka. Vi planerar och hoppas på en till tripp nästa höst.

ÅRETS SLIT: Att komma igen efter vattenskadan. Det kändes riktigt surt. Stora delar av nedervåningen var belägrad under nästan ett år. Och sen en dränering mitt i allt. Slitigt nånting. Jag förstår inte hur david orkade, det var tur att svärfar och pappa fanns till hands. Och att man kan hyra en cementblandare för en flaska whiskey.

ÅRETS PLAGG: Jeanskjolen. Jag har visst fyra stycken. 

ÅRETS BOK: Alla av Camilla Läckberg. Och så Petter och hans fyra getter, förstås.

ÅRETS SKIVA: Även om jag är förbaskat less den nu så måste jag säga att Jason Mraz ”We sing, we dance, we steel things” nog spelats flest varv i år.

ÅRETS KÖP: Torktumlaren. Jag förstår inte hur vi klarat oss utan? Speciellt när Theo slutade med blöja och fem par byxor kunde avverkas per dag. 

ÅRETS LYCKA: Som jag sa ifjol, Theo förtjänar alltid den här platsen. Visst, han är snart tre år och treårstrots är något vi sannerligen har fått pröva på. Men när han sover borta är det så kusligt tomt här hemma. Han är ett riktigt lyckopiller och vi är så glada som har honom i alla med och motgångar. Sen älskar jag fortfarande egenföretagandet och allt det innebär. Hoppas kunna fortsätta med Isa Form länge framöver.

ÅRETS SORG: Jag tänker och tänker. Men jag kommer inte på någonting. Jag hoppas hoppas jag kan säga samma sak nästa år.

ÅRETS FÖRÄNDRING: Det här börjar bli tjatigt. Men även årets förändring har med vårt nya badrum att göra. Jag har blivit en bastubadare, är inte det en förändring om någonting? Visserligen sitter jag på nedre sittbänk, men ändå! Jag visste väl att det rann finskt blod även i mina ådror.

ÅRETS FILM: Mamma Mia. Och ännu bättre blev den när vi strax därefter åkte till grekland, Gillar också spanska Barnhemmet, trots att det är en nagelbitare och jag egentligen inte törs se sånt. 

ÅRETS ISA: Ja oj, vilken ska man välja. Kanske den där jag råkar skrämma grannpojkarna med att berätta vad man gör när man ammar, eller stockholmsresan som gick till världshistorien, eller när jag smällde igen bildörren i mitt eget ansikte? Svårt. 

KOMMANDE ÅRS FÖRHOPPNING: Jag hoppas att Isa Form is still going strong. Jag hoppas att takbygget vi planerar i vår kommer gå som smort. Men mest av allt hoppas jag alla i vår närhet fortsätter hålla sig friska och krya. Och så fred på jorden, förstås.

GOTT NYTT ÅR!

Publicerad: 2008/12/30

7 kommentarer to “ÅRET 2008”

 1. Matilda skriver:

  Vilket år :-)

 2. Anonymous skriver:

  Vilket fantastiskt år! Lycka till med kommande år! kram Sara

 3. saravillfara skriver:

  Vilken härlig summering!
  Gillar Isa-stuket över alltihopa, det är liksom gott om glimtar i ögat där!
  Gott slut och må även nästa år bjuda på många härliga händelser.
  Kram!

 4. Tjohalias blogg om inredning skriver:

  Jag håller med Saravillfara, det var en härlig summering! Gott nytt år, hoppas du får en underbar nyårsafton. Kram Sandra

 5. Sara/Little Miss Fix It skriver:

  Vilken årskrönika! Jag sitter själv med min nu, det är kul att se tillbaka! Du tipsade ju mig om Bamboo Fun-ritplattan och tomten måste kikat i din eller min mejl för nu står den här på arbetsbordet… Gott nytt 2009!

 6. ZR skriver:

  JA vilket år!
  Har en fortsatt trevlig kväll!
  //ZR

 7. pyssel knåp & barnskrik skriver:

  Årets Isa…jag skrattar så tårarna sprutar haahahah du är för rolig isabell
  häls emma

www.isa.nu/blog is proudly powered by WordPress
Entries (RSS) and Comments (RSS).