www.isa.nu/blog

isa, formgivare
Gå till webbshoppen

Vinn nya familjeträdet

Fick ett tips för ett par veckor sedan om att göra ett Familjeträd. Ett träd där man kan skriva ner namnen på alla i sin familj, hur stor och (o)komplicerad den än är. Trädet har 14 blad som man kan fylla i med namn. De blad som lämnas blanka blir i en lite dovare färg. Finns i flera olika färgkombinationer.

Jag lottar ut två stycken familjeträd i storlek 30×40 cm, värde 370:- med frakt. Lämna ett meddelande till det här inlägget med en motivering om varför just du ska vinna senast kl 12 den 2 januari. Du behöver inte ha en blogg för att tävla. Men kika in här på fredag eftermiddag för att se om du vunnit, jag ber vinnarna kontakta mig senare med adress. Här med vår familjekonstellation i lila (vinnaren väljer vilken färg den vill). Klicka på bilden för att se i större storlek.

Publicerad: 2008/12/30

63 kommentarer to “Vinn nya familjeträdet”

 1. Anonymous skriver:

  Hej Isa och Gott Nytt År!
  Jag vill gärna vinna den ultrafina tavlan med släktträdet dels för att vi har flera i vår närmaste familj som inte bor nära (så kan man prata om dom och peka på tavlan, min son Love är 1,5) och dels såklart för att dina bilder passar min sons rum med lite retrostuk ypperligt!
  Håller tummarna!
  Kramar och hej från Anna Eng i Sundsvall (1 meter snö typ)

 2. Bokmalen skriver:

  Verkligen en superfin tavla! Å jag känner mig lite oegoistisk i och med att jag väntar på min egna fina (som kan vara avin jag ska hämta ut idag!??) Men jag skulle vilja vinna den till min älskade brors famlij. Dom sliter för fullt för att få allt att gå runt å unnar inte sig själva speciellt mycket! Så jag tävlar om tavlan för att ge den till min brors familj!! Stor kram Å Gott Nytt År!!

 3. madde skriver:

  Hej Isa! Va kul att du nappade på min idé, ja om det inte är fler som har tipsat då :) Vill ju självklart vara med och tävla om ett då! Tycker att jag borde vinna eftersom jag självförsökt att göra ett liknande men gav upp hoppet och iden till proffset Isa istället ;) Hoppas julen varit mysig och att ni får ett gott nytt år! Kram madde

 4. Anonymous skriver:

  Jag vill vinna eftersom den skulle vara så snygg brevid min ”skogstokig” i vardagsrummet. Kram Fillan

 5. Nybliven skriver:

  Åh jag skulle vilja vinna den superfina tavlan för att vår renovering går i snigelfart och jag har fortfarande inte unnat mig att frossa i dina fina tavlor för att jag inte vet hur det kommer att se ut när det ”blir färdigt” här hemma. (OM det nu blir färdigt nån gång… :-S ) Just den här VET jag precis var den skulle passa perfekt – bland familjeförstoringarna i sovrummet. Som en karamell! Därför håller jag nu mina tummar hårt hela nyårshelgen och önskar alla ett gott nytt under tiden!

  *C

 6. Carro skriver:

  Jag vill vinna en superfin Isa-tavla för att vår egen familj utökas med det första lilla ”bladet” till våren! Vilket bättre motiv finns till barnkammaren än hela familjen samlad som ”blickar ner”?! Kram och tack för alla fina motiv!

 7. Annette skriver:

  Jag vill gärna vinna denna fina tavla av två orsaker. För det första för att den är snygg :-)
  För det andra att jag kanske kunde ta mig i kragen och fylla i mitt släktforskningsprogram på datorn som min svärmor har bett mig om, men som jag inte gjort ännu…

  Gott Nytt År!
  Kram Annette

 8. Livet i byn skriver:

  Vilken bra idé med ett familjeträd. Jag skrev just i morse till en annan bloggare som fått en Isa-tavla i julklapp att jag minsann inte ägde någon – än!! Det får bli min motivering!!

  ~Livet i byn

 9. Annika skriver:

  Jag vill vinna ett Familjeträd först och främst för att jag älskar dina illisar! ;) Det skulle vara fint att ha namnen på min mamma och min mans pappa på väggen. Båda dog alldeles för tidigt. Min son var bara 8 månader när hans mormor dog. Och han har aldrig träffat sin farfar. ?

 10. Bokmalen skriver:

  Hej! Jag hade rätt om avin… Nu har tavlan kommit å den är om ännu finare i verkligheten!!! Så vi är otroligt nöjda å glada å tacksamma för den snabba leveransen!!! Tusen Tack!!! Kram, M&M

 11. Anonymous skriver:

  Två unga tvåbarnsföräldrar, en sjuksköterska och en student,
  vill så gärna ha en isatavla, men har på husrenovering pengarna bränt

  Så nu håller vi alla tummar och tår
  Att vi blir de lyckliga som tavlan får!

  anna f

 12. m a r i a k o d e n skriver:

  Jag vill vinna pga att varken min mamma eller pappa lever, mina släktingar på mammas sida har jag ingen kontakt med pga att de tyckte att pappa träffade en ny ”tjej” alldeles för fort efter mammas död..så vi har noll kontakt……sen dog pappa när min yngste var ett år….mina barn vet ingenting om min släkt, så därför skulle den där passa på våran vägg. Låter som en snyfthistoria men det är sant till 100 %. Tyvärr.

  Gott nytt år på dig!

 13. Augusti_73 skriver:

  Jag har köpt flera tavlor av dig, men har alltid gett bort dem. Skulle gärna vilja ha en i mitt eget hem också!

  Gott nytt 2009!
  ?

 14. sabina skriver:

  Hej Isa.

  Superfin tavla.

  Jag skulle gärna vilja vinna en därför att ja ännu inte unnat mig någon själv och önskat mig i både present och nu senast i julklapp.
  Fyller snart 30 så vad skulle passa bättre än att vinna en sån i present då.
  Kram

 15. Skaparmani skriver:

  Den skulle bli fin hemma hos oss, då skulle jag få sätta upp något annat än gubbens horn på väggarna.

  Vi är fem generationer, så det skulle bli många namn…..

  Jag älskar designen!!

 16. Linda skriver:

  Nu har du gjort det igen….ännu en tavla;-)- som är superfin och helt genialisk.
  Jag skulle vilja vinna denna tavla för att få min brokiga familj på pränt. Ett konstverk som vi tillsammans med dottern kan prata om och förhoppningsvis senare kan trädet växa och få flera blad.

  Vill önska ett riktigt Gott Nytt År!
  Så håller jag tummar och tår
  att vi tavlan får

  //Linda Green
  minalskling@hotmail.com

 17. Anonymous skriver:

  Hej Isa! Älskar alla dina tavlor men just denna önskar jag mig till vår lilla Maja som har just en ”träd-koja” i sitt nya rum! Vad skulle passa bättre än en trädkoja i den!? Kram från Majas mamma

 18. Maria skriver:

  Hej hej! Denna fina isa-tavla skulle jag gärna vilja vinna, för att lille sonen på trädet släktingar få finna. En lila tavla på väggen skulle passa, och att den vinna skulle gynna vår ”efter-julen-kassa”. Vi håller våra tummar och tår, och önskar er ett gott nytt år!

 19. mia skriver:

  Hej Isa
  vår familj stor och knasig är
  trots det familjebanden bär
  en länk till det förflutna och
  en vink om det som komma skall.
  Jag önskar mig Din tavla till vår lilla hall
  så barnen kan se den från sin påklädningspall
  och tänka samtidigt som jackan kläs på
  -”vad jag älskar dem allihopa som på tavlan stå!”
  Hälsar Mia i Uppsala

 20. Livets njutning skriver:

  Åh, tavlan är verkligen underbar. Jag skulle vilja vinna den. Jag står mina föräldrar och lillebror väldigt nära. Men jag bor alldeles för långt bort för att kunna träffas spontant ibland. Det är ca 100 mil från Skåne till dem i Norrland. Så jag skulle vilja ha en tavla med mina familj/släkts namn så att jag känner mig nära dem. Och att jag får känslan att mina rötter är nära mig. Inte långt borta. Att kunna få se tavlan skulle förgylla mina dagar.

  Önskar dig Gott Nytt År!

 21. Åsa skriver:

  Vill oxå vinna, först å främst för att dina tavlor e underbara(fjäsk hi hi). Min motivering är följande: när jag väntade min första son förlorade jag min pappa, å när vi väntade vår andra son förlorade vi sambons pappa…Jag vill föreviga deras namn på tavlan så att grabbarna inte glömmer att trots att de inte finns hos oss mer så är det fortarafande en del av vår familj..
  Tack så länge å gott nytt år!!

 22. Nettan skriver:

  En sådan chans att vinna en fin tavla av din egen kreation, vill man ju inte missa !
  Har så många nära släktingar som gått bort, så ett familjeträd att minnas ens nära & kära vore helt underbart, så att de ej glöms bort !

  Kram Nettan

 23. Anonymous skriver:

  Hej Isa!
  Jag skulle vilja vinna trädet för att lättare kunna förklara hur släkten hänger ihop för min son. Han börjar undrar hur hans mormor kan vara min mamma också vidare… :) Dessutom är det en vacker illustration som mer än gärna får pryda en vägg i vårt hus. Gott Nytt År!
  //Vera

 24. Mrs. b skriver:

  Två människor förenas och två familjer knyts samman. I vårt fall har det även betytt att två länder har fått mötas. Vilket underbart sätt att visualisera det i form av ett familjeträd! Där alla får ta plats och representeras av ett helt eget löv! Så vackert!

 25. Fia L skriver:

  Din fina tavla hade verkligen prytt vår än så länge kala vardagsrumsvägg. Att den dessutom kan hjälpa vår älskade dotters att förstår hur hennes familj hänger ihop med ”plast-far-och-mor-föräldrar” till höger och vänster, är en ren bonus!

  Vill passa på att tacka för underbara illustrationer och för en underhållande blogg!

  // Fia

 26. Fru L med man och barn skriver:

  Jag tyvärr ej rimma kan,
  men önskar jag tavlan vann.
  Oj! Jag kunde visst rimma ändå
  trots att jag inte rimma kunde…öhh…då?
  Äh! :) Har pyttesläkt och den är lite halv med brytna grenar här och där, men vi struntar i det och börjar om! Tavlan skulle visa mitt namn, min mans namn och våra två härliga pojkars namn och så hoppas vi att framtidens träd blir full med hela grenar med massor av namn!
  Gott Nytt år på dig!

 27. Elin, elinphoto.se skriver:

  Åh, jag VILL vinna!!

  Motiveringen är att jag bara avgudar dina alster och jag tycker att du är så duktig :-)!

  Kramis // Elin

 28. Erika skriver:

  Ytterligare en fin-fin tavla!

  Min lilla Ture är 1år och har precis fått flytta in i eget rum. Vi har många bilder på vänner och släkt inramade (utöver din fina zoo-buss tavla) och detta är ju ett optimalt sätt att binda ihop säcken.. Vi, precis som många andra har skilda föräldrar och många älskade extra mammor och pappor. Nu kanske det blir lättare att förklara sambanden – och inte minst – en ny Isa-skatt får pryda väggen.

  Gott Nytt

 29. Anonymous skriver:

  HEJ.JAG HAR EN TAVLA FRÅN DIG.”FÖR ALLTID”.MIN SON ÄLSKAR DEN TAVLAN,GÅR FÖRBI OCH PEKAR OCH SÄGER MAMMA OCH PAPPA.DEN HÄR TAVLAN SKULLE VARA PERFEKT DÅ MINA BARN BARA HAR FARMOR OCH FARFAR KVAR I LIVET,DEN SKULLE GLÄDJA OSS ALLA 4 I FAMILJEN.MVH MARIA

 30. MarieLouice skriver:

  Tack för en trevlig och rolig blogg, jag läser den med ett leende på läpparna =)
  Jag skulle gärna vilja vinna denna tavla…
  Vi har precis renoverat färdigt vår övervåningen i vårt allra första hus. Efter att ha bott i byggdamm och byggplast i ett halvår, känns det underbart att vi är färdiga. Bara undervåningen kvar… ;)
  Det som saknas på väggarna är tavlor, och vad skulle passa bättre än ett fint släktträd ?! =)

  Ett gott nytt önskar jag dig!

  Mvh
  MarieLouice
  Hammarö

 31. Tjohalia skriver:

  Vilket fint pris! Jag och min sambo har som målsättning att endast hänga upp tavlor som verkligen betyder något och för oss är familjen det viktigaste man har här i livet. Dessutom så skulle din fina tavla passa in perfekt hemma hos oss. Kram Sandra

 32. Anonymous skriver:

  Hej Isa.

  Jag skulle gärna vilja vinna din fina tavla för att jag älskar alla dina verk men för att jag älskar min familj så mycket.Jag skulle vilja ha namnen på min familj på en tavla så man kan påminnas om dem som man inte träffar varje dag. Så skulle det vara en roligt och ha den på vårt stundande bröllop så alla får se hur mycket de betyder för mig! Kram Anne

 33. Anonymous skriver:

  Hahaha… detta ÄR ju en illustration för mig! Jag blir full i skratt, storyn är denna;vi har fem barn och för varje barn brukar vi sjunga en fånig sång som vi en gång såg i en tecknad serie ”Familytree, familytree — can not grow without baby”. (Den ska sjungas med en liksom lite mexikansk accent.)
  Och SOM vi jobbat på vårt familytree!
  ;-)
  /B
  http://www.lyckligagatans.blogg.se

 34. Anonymous skriver:

  Barbro sa…
  Vill vinna tavlan för att visa mina barnbarn livets träd.Är lite utspridda i Serige.

 35. Anonymous skriver:

  Å vilken fin tavla! Jag vill vinna för vi har en tom vägg i hallen där din tavla skulle passa perfekt! Kul att ha något så snygg som samtidigt blir personligt! En tavla som får följa med i generation efter generation. En perfekt släktklenod!

  Önskar er ett gott nytt år! Kram Sara

 36. Sofia skriver:

  Om jag skulle vinna denna fantastiskt finna tavla skulle jag ge den till min bror och hans familj. De skulle bli jätteglada!

  Du är så bra!

 37. Helena skriver:

  Ett modernt släktträd där man kan placera namnen på dem som står en nära. Det önskar jag mig till min familj.

 38. sandra skriver:

  Jag gillar dina bilder, å ett släktträd skulle passa perfekt hos mig, för min mamma håller just nu på att forska om den sista delen av släkten:)

 39. Sandra Palmqvist skriver:

  Min mamma tittade över min axel när jag surfade in här. Hon såg din underbara tavla och blev kär. You had her at hello. :)

  Så jag skulle faktiskt vilja vinna den åt henne. Älskar att göra henne glad och gissa om hon skulle bli det åt denna!

  Hälsar
  Sandra

 40. Lindilej skriver:

  Jag hoppas på att vinna det undrbara trädet, för nu känner jag äntligen att jag är färdig ”producerad” (på bebisar) och vill gärna ha ett familjeträd till min stora familj! Kram

 41. Vicke skriver:

  Kikar in för att önska dig ett Gott Slut och ett Gott Nytt År!

 42. Anne skriver:

  Jag skulle vilja vinna den här tavlan för att min familj betyder så otroligt mycket för mig. Jag har inga egna barn, men har en liten familj ändå. Min pappa blev bortlämnad när han var liten och jag har alltid haft en väldigt komplicerad släkt med låtsasfarfäder och nyss upptäckta farbröder hit och dit. Ett jäkla svammel helt enkelt. Så släkten har blivit ett sådant där luddigt begrepp för mig, inte mycket mer än så. Oengagerade människor som jag inte sörjer. Men hur få vi ändå må vara i min lilla familj så har det varit det viktigare än allt annat.

  Så därför skulle jag vilja ha ett litet familjeträd. Där jag vill finnas tillsammans med de människorna som betyder absolut mest.

  Gott nytt år! Och tack för en bra blogg. KRAM!

 43. Jessica skriver:

  Åh vad fint! Helt klart en av dina finaste tycker jag.
  Självklart skulle jag vilja vinna. Vi håller precis i dagarna på att göra i ordning lilltjejens rum och den här tavlan skulle ju passa jättefint där!

 44. December and beyond skriver:

  Vilken fin blogg – har precis hittat hit och jag kommer gärna igen! Det fina släktträdet är precis min stil; lite retro, enkelt och stilrent! Jag har den gärna på min vägg hemma! Gott Nytt År! /Karin. Jag skall lägga en länk till din sida på min blogg.

 45. lilla.u skriver:

  Hej Isa.
  Du är fantastisk på design!

  Jag skulle vilja vinna tavlan med familjeträdet eftersom jag fortfarande har mina far- och morföräldrar kvar i livet (82, 85 och 86 år gamla). Jag är själv 35 med två barn och det skulle göra dem så stolta att få se sina namn i detta träd.

  Håller tummarna för att få se deras glädje!

  Gott Nytt År! Mycke lycka!

 46. mirkajohanna skriver:

  Jag vill såklart vara med! Och GOTT NYTT ÅR får man ju önska nu såhär efter tolvslaget :)
  Själv sitter jag och sipprar på mitt vattenglas med gravidmagen i vädret. Nu när tillökning är på gång hade det inte varit fel att ha en fin tavla att hänga upp på en central plats i hemmet. Fast, såklart jag vill ju gärna vänta med att bestämma namnen tills bebisen är ute, om jag skulle vinna.

 47. Anna skriver:

  Hej Isa!
  Gott Nytt år! Jag har en stor och komplicerad släkt så för mej mina barn skule tavlan bli perfekt:)
  Den är jättefin!

 48. Moje skriver:

  Hej! Gott nytt år & god fortsättning! Våran släkt vart stor förra året med nya medlemar. Min son skulle älska att kunna läsa allas namn på tavlan. Sedan att det är din fina design gör ju inte saken värre=) kram Jenny

 49. Anonymous skriver:

  Hej

  Jag vill vara med och tävla..
  Skulle vilja vinna denna tavlan för att dina tavlor är så homla fina och vi har inte så många tavlor hemma ännu för vi har precis flyttat till ett nytt hus så det finns väldigt mycket tomma väggar och då skulle detta trädet passa jättebra :)

  //Camilla

 50. Camilla skriver:

  Hej! Jag skulle vilja vinna tavlan ”Familjeträd” för att den skulle bli så fin vid vår bröllopstavla ”För alltid”.
  / Camilla Landin

 51. Lena skriver:

  Gott Nytt 2009! :o)

  Jag skulle så gärna vilja vinna ditt fina familjeträd för jag har en stor, tjock släkt som jag älskar och så gärna skulle vilja bli påmind om varje dag när jag kikade på det fina familjeträdet! <3

  Du är fantastisk på design!

  Kram Lena

 52. Vitudden skriver:

  Hejsan Isa!

  God fortsättning! Jag vill gärna vinna det fina familjeträdet för att:

  * det är så snyggt och skulle passa perfekt på väggen i barnens allrum ovanför soffan.
  * vår familj blev komplett förra året då vi äntligen fick vår lillasyster.
  * min fina familj med världens snällaste storebror, sötaste lillasyster och bästa pappa förtjänar att hamna på pränt för alltid!

  Jag ska hålla tummarna tills imorgon!

  Kram Ulrika

 53. Boombabymamman skriver:

  Kan det här vara Sveriges skönaste föräldrablogg?
  Vi samlar dem alla på http://www.boombaby.se.
  Nominera din egen eller någon annans blogg!

 54. Anonymous skriver:

  Mina barn har alla fyra far- och morföräldrar kvar,inget vettigt skäl där alltså. Vi är alla sams i släkten, ingen att påminna barnen om som de inte sett på länge. Och skulle jag vinna tror jag inte att jag vill ge bort den för den är ju urhärlig. Nej, jag vill vinna tavlan för att förgylla ännu ett rum i vårt hus med Isas värme och personlighet. Så det så!
  Lisa S

 55. Anonymous skriver:

  I vår familj är det mycket prat om farmor i himlen och gammelfarfar och gammelmormor som inte finns mer. Barnen har fått vara med om att dessa personer lämnat oss och de har svårt att koppla himlen, graven och kyrkan. Det vore underbart att få sätta våra käras namn på en vacker tavla och konstatera att där uppe i trädet finns de och de är bland oss hela tiden. Därför vill vi vinna tavlan.
  Gott nytt år!
  /Anna-Carin

 56. Åsa skriver:

  Hej Isa! Såklart vill jag också vinna ett superfint Familjeträd. Det skulle lillasyster i familjen få eftersom syrran har en men inte hon. Kram

 57. Annika S. skriver:

  Hej Isa!
  Jag vill vinna tavlan därför att jag tycker dina illustrationer är underbara! Dessutom bor hela min släkt i Finland och det skulle vara roligt att kunna peka på tavlan och prata om de närmaste släktingarna med vår dotter, som för övrigt älskar sin (eller din) bokstavstavla som hon redan har på sitt rum.

  God fortsättning på det nya året!

 58. j e n n y skriver:

  Hej Isa!

  Min sambo är norrman och således är vår lilla dotter halvnorsk.

  Norge + namn = universums dåligaste kombination!

  De har så fula namn och så konstiga kombinationer att man alltid får bita sig i tungan för att inte skratta när man presenteras för någon ny bekantskap.

  Knut-Ronny, Jens-Jörgen och Lars-Roger är faktiskt inga dansband utan faktiskt namn i vår bekantskap..

  Att få namnen i min dotters familj på väggen (i form av din underbara tavla) vore en gåva. Då kan jag skratta av mig varje gång jag ser på tavlan, istället för att skratta våra fula-namn-vänner i ansiktet! ;)

 59. Maria Levin skriver:

  Isa – vad kan jag skriva som inte redan är sagt! Jag skulle bara bli så lycklig över ditt fina familjeträd. Du gör så fantastiskt fina motiv och jag vill bara ha………
  Önskar dig ett riktigt fint år!
  Kram, Maria

 60. Annica R skriver:

  Har nyligen flyttat till Dallas, Texas, med i flyttlasset var inte många tavlor men en av dina fick äran att följa med. Familjeträdet skulle passa fint för att matcha den vi har!

 61. Cecilia skriver:

  En jättefin tavla
  rolig idé
  härliga färger
  klart jag vill vinna den!

 62. MoaMajken skriver:

  Åh, hinner jag hinner jag hinner jag… jodå klockan är 10 bara :)

  Jag vill såklart också vinna finfina tavlan !

  /MM

 63. Sofia W skriver:

  Å vilken jättefin tavla! Skulle gärna vilja ha den själv, men det skulle vara den perfekta presenten till min mormor och morfar som firar sin 50-åriga bröllopsdag 17 januari. //Sofia

www.isa.nu/blog is proudly powered by WordPress
Entries (RSS) and Comments (RSS).