www.isa.nu/blog

isa, formgivare
Gå till webbshoppen

Frilla, facebook och formex

Jag och Theo har varit hos Frida frisör idag för att finslipa lockarna. Med hjälp av två klubbor och en tablettask gick det alldeles galant. Och frillan blev kalasfin, inte alls lika svintoaktig som tidigare. Och den gröna slingan i luggen blev perfekt, en riktig monsterlugg. Och Theo har ju dille på monster.
Själv har jag också besökt Frida tidigare i veckan. Hon introducerade mig för Facebook. Och det visade sig att jag nog var den sista på jorden som blev medlem där. Vilket suveränt sätt att hålla kontakt med vänner och golden oldies. Fast nu fick jag ju ytterligare en sak att ägna mig åt som jag egentligen inte har tid för…


Bild: Clarion Sign

Just nu håller jag på packa inför en weekend i stockholm. Burken vitpeppar får följa med – det går ju magsjuka på dagis och en favorit i repris är inget jag önskar. Vi ska bo på Clarion Sign, shoppa hejvilt, äta gott, få en inspirationsinjektion på Formex och träffa vänner. Jag flyr gärna Piteå just nu när termometern står på -20. Därför önskar jag er alla reda nu en trevlig helg! 

Och så till sist en liten hälsning till finaste Zigge som nu är i hundhimlen. Vi är många som saknar dig!

Publicerad: 2009/01/15

11 kommentarer to “Frilla, facebook och formex”

 1. Tina T. skriver:

  Nämen. Jag kommer också befinna mig på formex. I morgon, men då kanske du inte hunnit fram?
  Annars skulle det vara sååå kul att träffas (fast inte om du ska ta med dig en massa otrevliga bakterirer;))
  Kram
  Tina

 2. nilla skriver:

  Jag var väl den näst sista då, som fixade en facebook :)
  Jag är helt såld, och kan sitta här där mycket som helst. Vips, så blev bloggen inte alls lika rolig längre :)
  Ha det gott!!
  Kram från Nilla, som kikar in här varje morgon, men är urdålig på att skriva.

 3. Bokmalen skriver:

  Du är inte sist när det gäller facebook. För jag har inte gett mig in i det än. Å känner att jag inte har tid… Så jag blir nog den sista om det nånsinn blir av!??? Hoppas du får en underbar helg! Kramen, Maria

 4. Lisa skriver:

  Som förskollärare vill jag bara tipsa om kryddpeppar….det är faktiskt snäppet bättre än vitpeppar även om vitpeppar är rätt ok det med…..och på tal om facebook…..då är jag väl den SISTA då….för jag Vågar Vägra Facebook…..eller är det så att jag bara är för gammal för att orka lära mej en till community?…ha en fin helg i hufvudstaden, själva återvände vi just från en vecka i Sveriges andra huvudstad…….

 5. Vicke skriver:

  Så härligt med både Stockholmsresa och Formex. Ha en underbar helg!
  Kram

 6. malin skriver:

  Ha det så trevlig i Stockholm. Och spana åt mig med på Formex.

  Kram Malin

 7. Lina skriver:

  Ååå – Stockholm, Formex och inte minst Sign! Jag minns mitt 2008 och längtar tillbaka till dem alla tre! Mest Sign tror jag. Två gånger hann vi bo där förra året, och jag säger bara – The best hotel ever!!

  Hoppas ni får en lyckohelg (som om det kan bli något annat) och jag är övertygad om att alla baciller stannade kvar här hemma, tillsammans med kylan! :)

  Nu blir jag lite sugen på att ta med våra vilda svintolockar till frissan jag med. Kanske går det att locka med en klubba?!

  Kram på dig och lycka till i storstan!

 8. Cornelia skriver:

  Å va härligt med en Stockholms weekend! Vi bodde på Clarion Sign när vi va i huvudstaden i sommras. Mycket trevligt och fint hotell. Supersköna sängar och en fantastisk frukost buffé :-)

 9. HUsnrNIo skriver:

  Jag är fortfarande en icke medlem…

 10. tiina skriver:

  Och jag väntar och väntar på att få läsa om hur helgen har varit!

 11. Isabelle skriver:

  tina: Ja det var väl som attans!!!! Jag VAR ju där i fredags!! Men inte hade jag hunnit läsa detta.. vi kanske till och med gick förbi varandra? Nåja, det blir väl fler tillfällen får jag hoppas!

  nilla: Haha, skönt att höra, känns som om jag också kommer hamna där :)

  Bokmalen: Lika bra du låter bli, det är farligt :)

  Lisa: Ska absolut inköpas! Vitpepparn måste i alla fall ha gjort susen (om nu några virus hann nå oss), för vi klarade hela helgen galant! :)

  Vicke och mams: Tack! :) Kram!

  Lina: Tack, vi hade en underbar helg!! :) Och du, jag kan rekommendera Anna Klippare – dom har en enorm skål klubbor :)

  cornelia: Håller med, sängen och frukosten var det bästa av allt!!

  HusnrNio: Bra jobbat :)

  tiina: Nu kan du njuta av en mycket intressant reseberättelse :)

www.isa.nu/blog is proudly powered by WordPress
Entries (RSS) and Comments (RSS).