www.isa.nu/blog

isa, formgivare
Gå till webbshoppen

Hemma igen

Vi glömde kameran. Så en bild från Formes monter Young designers, där man bland annat kunde hitta Lisa Bengtsson, får göra en stand in.

Hemma igen. Och hemma är bäst. Stentråkig kommentar jag vet, men det är det man kommer på varje gång man åker bort. Kanske mest för att man har någon att längta hem till? Vi har i alla fall haft en underbar helg, bott flott*, ätit gott**, umgåtts med vänner, länsat shoppingkontot, fyllt på inspirationsbanken**** och som vanligt varit så där bortkomna på tunnelbanan som bara vi kan vara.

*Bo aldrig på Sign om ni reser nyförälskade eller bor med en arbetskompis. Dörren in till badrummet är genomskinligt frostad. Kan ju verka som en hit vid första anblicken, smälter bra in i det ljusa, skandinaviskt inredda hotellrummet. Men. Även om man inte ser något knivskarpt så anar man ändå konturerna av den som sitter och bajsar. Oromantiskt som tusan. Frukosten var däremot himmelsk. Har aldrig varit med om något liknande. Upplevde dessutom ett jag-mötte-lassie-ögonblick då jag nästan krockade med Let’s Dance aktuella Magnus Samuelsson och hans enorma rumpmuskler. 
Vi kommer absolut bo på Sign igen, speciellt när vi aldrig hann med relaxavdelningen och utomhuspoolen (!) på taket. 
**Vi åt en fyrarättersmeny på Sonjas Grek. Kunde knappt stå på benen efter de fyra glasen med vin som ingick i konceptet. Den oundvikliga skrattattacken kom med besked. Handlade visst om currybananer. Lördagen åt vi mongolisk buffé på ett ställe efter kungsgatan. Det var också fantastiskt gott. Blev dock bara en öl den kvällen.
 
***Formex var betydligt färggladare och mer humoristiskt än sist. Vi spenderade en bra stund vid en chokladfontän där man fick provsmaka espressos. Man gick mest runt och log, och så blev man barnsligt sugen på ”ha en affär och sälja saker”.
Igår kväll kom vi hem och där väntade en surmulen men efterlängtad Theo som ”också vill fara till kokolm”. Nästa gång tror jag han får hänga med. Fast jag är osäker på om fyraåringar är välkomna på Formex?

Publicerad: 2009/01/19

6 kommentarer to “Hemma igen”

 1. Tina T. skriver:

  Hej vännen!
  Jo chokladfontänen såg vi också, och japp en affär finns på önskelistan här också;)
  Men vet du vad. Vi var vid en monter som bl.a. hade väggdekorationer (kom tyvärr inte ihåg vad företaget hette). Vi fick titta i deras pärm och såg en elefant.
  ”- En ”isa-elefant” sa min kompis Millis. Varpå tjejen hastigt påpekade att de inte sålde den längre för det blivit ”bråk” om vem som designade den först.
  Men varför var den då med i säljpärmen?????
  Vi sa tack och hej och vände på klacken. Sådana vill vi inte ha att göra med. Blääää!
  Kramen till dig!

 2. Bokmalen skriver:

  Å, men då skulle du sett vårt första hotell i Thailand på Koh samui. Väggen till badrumment var en halvvägg å resten en träspalje med bara ”bamburullgardiner” att dra ner å på kortsidan rakt mot dörren var det inte ens nåt att dra för!!! Det var inte alls romantiskt!!! Vad bra att det var en trevlig helg! :)
  Kramen, Maria

 3. caroline skriver:

  vad skönt att ni har haft det bra.. vi åker ju ner om två veckor! längtar massor.. kram på dig vännen

 4. Anonymous skriver:

  Haha , åhhh Magnus , jag vill me nästan krocka med Magnus =)

  kram maja

 5. Mrs. b skriver:

  Ha ha, vilken tur man inte kan klassas som nyförälskad längre… då borde det vara fritt fram för Sign :-)

 6. Isabelle skriver:

  Tina: Urkas burkas. Jag gissar det var den svenske agenten som hade med sig den? Dom är informerade om vad som har hänt så det förvånar mig! Tillverkaren, ett australienska företag, har i princip bara kopierat andras verk så jag skulle tro att stämningarna haglar över dom just nu. Själv orkade jag inte driva det ändå till rättegång, även om jag fick hjälp av en jättebra australiensk jurist som tyckte jag skulle det, men jag nöjde mig med en överenskommelse om att dom skulle ta bort kopian från försäljningen på stört. Tack för att ni gick därifrån :) Jag känner mig skitsur över att jag inte läst kommentarerna här på bloggen för det hade ju varit SKITKUL att träffa dig. Nästa gång kanske? :-) Hoppas ni hade en inspirerande dag! Kram kram

  bokmalen: hahaha, och det tillsammans med thailändsk mat och pruttig mage är kanske ingen härlig kombination, fniss :)

  caroline: vad kul för er! Såg ni skulle boka på Markus restaurang! Den verkar jättefin (vi bodde ju i hotellet där restaurangen ligger). Ska pröva äta där nästa gång.

  maja: haha, lyllos mig va? :-)

  mrsb: Precis vad jag tänkte! :)

www.isa.nu/blog is proudly powered by WordPress
Entries (RSS) and Comments (RSS).