www.isa.nu/blog

isa, formgivare
Gå till webbshoppen

Tisdag

Det känns som måndag idag. Theo och David var lediga igår och jag gjorde pappersarbete som jag annars brukar ägna söndagar åt (papper är det stora minuset med egenföretagandet). Sen var jag och övade på mina kamerakunskaper hos Caroline igår och hjälpte henne fota deras makalöst fina och mysiga hus som snart ska säljas (se bilder). Där åt jag också en kladdkaka, och jag undrar om det inte är på grund av den som vågen står på 1 kg idag. Scheisse! Men det var det värt. 

Idag kommer Kuriren hit. Jag ska nämligen gästillustrera i deras helgbilaga så dom vill ha ett ”medarbetareporträtt”. Och jag älskar ju att vara med på bilder. Host. Så nu måste jag ta och ställa mig i hallspegeln och öva på hur jag ska kunna dra in magen och lossa på mitt sammanbitna leende.
Sen måste jag ju bara gratulera duktiga Frida som vann det Stora Bloggpriset inom Livsstil igår kväll. Frida, du är bäst!

Publicerad: 2009/02/03

6 kommentarer to “Tisdag”

 1. Speja skriver:

  Hoppas fotograferingen gick bra! Det är lika kul som vanligt att läsa din blogg.
  Speja

 2. Mia skriver:

  Vilken superfin tapet på bilden!

 3. Lilla huset på prärien skriver:

  Superfina bilder! Kul att gästillustrera! Försår att du får göra det för du är verkligen jätteduktig!

  Mvh Jenny

 4. Ewa skriver:

  Härligt. Jag ska också vara med om någon vecka. Man kan ju knappt bärga sig inför avporträtteringen som sedan ska tryckas upp för alla.
  KRAM!

 5. I våran lilla vrå skriver:

  Häftig guldig tapet som jag ser lite av på ena bilden *ler*

 6. Isabelle skriver:

  Speja: Tack och vad roligt att höra!

  Mia: Visst är den!

  Lilla huset: Tack snälla, det ska bli kul!

  Ewa: Vad skönt, då är vi två om saken :)

  I våran lilla vrå: :)

www.isa.nu/blog is proudly powered by WordPress
Entries (RSS) and Comments (RSS).