www.isa.nu/blog

isa, formgivare
Gå till webbshoppen

Peppar peppar

Just när vi pratade om att vi inte tagit en enda vabb-dag sedan förra våren så kom en jumbokräka på vardagsrumsgolvet. Sen en andra i en fors över köksmattan och vidare efter köksluckorna. Och en tredje framför teven. Nu börjar det.

Publicerad: 2009/02/18

11 kommentarer to “Peppar peppar”

 1. Jessica skriver:

  Man får inte prata om det för då kommer det!! Oj jag vågar inte ens tänka på det.. Krya på sig

 2. Laura skriver:

  Nämen åå.. stackars liten!
  Hoppas inredningen och lilla magen klarade sig trots stora traumat!
  Krya på kramar!
  Ooooossså ta på trä!

 3. Mrs. b skriver:

  Japp, gjorde samma ”misstag” före jul och raljerade (nåja kanske inte riktigt så mycket) över att vi inte behövt vab:a så mycket. Detta följdes av tre omgångar vab inom ett par veckor före jul. Och nu verkar det fortsätta på samma spår…
  Just nu är det ögoninfektion (igen). Sen hade ett annat barn blivit magsjukt över frukostbordet på dagis… vad blir oddsen efter det, tro? Plus att det går vattkoppor, fast det tar vi nog iofs gärna emot :-)

  Krya på er, och hoppas ni andra inte blir smittade!

 4. Anna skriver:

  Å nej. Själv har jag varit hemma med barn som varit kräksjuka i omlottomgångar i två veckors tid. Konstigt att tvättmaskinen inte självantänt. Och helt otroligt nog har jag själv inte smittats, men både man och barn har varit däckade. Vill tipsa om ett mkt bra alternativ till Apotekets uräckliga vätskersättning; servera avslagen läsk och salta pinnar. Samma effekt, men så mycket lättare att få i sin älskling. Krya!

 5. ZR skriver:

  Starkas er….vi har än så länge sluppit spyor, men det väl bara en tidsfråga…nu vill vi att våren ska komma så man slipper alla de bakterierna….
  Har en bra dag!!!

  //ZR//

 6. Mrs. S skriver:

  Jag tror att kräksjukan har samlat kraft hela hösten för att sätta in dödsstöten. Väntar till efter jul när man är lite sådär extra trött…

 7. HUSnrNIO skriver:

  Usch och tvi! Blundar hår och hoppas det är härlig vår utanför fönstret när jag öppnar ögonen igen istället för detta gråa, bistra klimat med milontals baciller som härjar runt. Krya på!

 8. hanna skriver:

  Åh, jag gjorde ju samma misstag i förra veckan…nu har jag vabbat i tre dagar och i morrn tar maken över…

  Krya på Theo!

 9. Fredrik och Nina skriver:

  Nä usch!! Det har vi precis haft, ingen höjdare heller.

  Hoppas han kryar på sig snabbt.

  /nina

 10. hanna skriver:

  Ny startsida, fint! :)

 11. caroline skriver:

  hej vännen.. men lilla Theo.. alla verkar vara sjuka! får han i sig någon vätska? ni får komma och äta tårta när ni är friska! ingen afro för migheller imorgon vi ska till Luleå! kram på er och ha en så bra helg ni kan! kram

www.isa.nu/blog is proudly powered by WordPress
Entries (RSS) and Comments (RSS).