www.isa.nu/blog

isa, formgivare
Gå till webbshoppen

Pantonekoppar

Jag har fallit pladask för dessa espressokoppar med pantonefärger. Hittade dom på graham&green när jag slöslurfade idag. Här är det trist – vi inne på den tredje dagen av splaschljud och golvmoppande. Theo yrar och sjunger julsånger mellan febertopparna och kräkorna. Nu håller vi tummarna bara att han hinner repa sig innan restena av familjen åker dit. Håll er borta alltså.

Publicerad: 2009/02/20

5 kommentarer to “Pantonekoppar”

 1. Anonymous skriver:

  I morgon ISA!!!
  :-)
  /B
  http://www.lyckligagatans.blogg.se

 2. Anonymous skriver:

  NU länkar jag från mig …
  /B
  http://www.lyckligagatans.blogg.se

 3. Anna skriver:

  haha samma tanke jag skrev också ett inlägg om dom kopparna i fredags men trodde bara att de fanns I usa.

 4. Sara/Little Miss Fix It skriver:

  Gjorde ett litet inlägg om dessa och dig. Tack för inspirationen!

 5. Isabelle skriver:

  Anna: Jag tror tyvärr att dom bara finns i england (vad jag förstod) men det låter som om denna webbutik inte är helt oöppna för att skeppa till sverige, kanske mans kulle göra ett försök? Dom är ju SÅÅ fina!!

  sara: Tack själv :)

www.isa.nu/blog is proudly powered by WordPress
Entries (RSS) and Comments (RSS).