www.isa.nu/blog

isa, formgivare
Gå till webbshoppen

Snor

Nu har även jag åkt dit ordentligt. Jag hatar att vara sjuk. Fattas bara att scharlakansfeber drabbar familjen nästa vecka. Och vattkoppor veckan därpå. Theo får göra precis vad han vill idag eftersom min röst inte håller för någonting. Just nu ser han på Pippi på rymmen och äter glass. Jag tror han önskar att jag vore sjuk lite oftare.

Publicerad: 2009/03/05

8 kommentarer to “Snor”

 1. åse skriver:

  Haha där ser man! Alla känner apan, apan känner ingen ;)
  Roligt att du gillar recepten!

  PS din ”smell the coffee kommer snart pryda vårt nya kök.

  KRYA på dig/er!

 2. Bokmalen skriver:

  Ett förkylningstips! Drick te med honung å se till att teet är max 60 grader så att dom braiga sakerna i honungen inte bränns bort. Drick flera gånger om dagen när du känner att det är på väg. Funkar även när man blivit förkyld. Jag har motat bort flera förkylningar. Blir bara lite ont i halsen å lite svid i näsan.
  Krya på dig!!
  Kramen, Maria

 3. Jessica skriver:

  Hoppas du kryar på dig snart, men jag förstår om Theo inte håller med mig! Tänk vilken lyx, glass på torsdag OCH pippi :-)

  Kram Jessica

 4. Linda skriver:

  Tycker Theos mamma ska ha lite glass också…det kan bedöva en liten stund ialla fall.
  Krya på dig!
  Kram Linda

 5. Inspirera Mera skriver:

  Jag hoppas du kryar på dig!
  Kram Sandra

 6. Marie skriver:

  Här är vi också sjuka hemma=(
  Trevlig blogg.Kolla gärna in hos mig!Tävlingsdax lottar ut silkeslampor och färsktvålar.Kommentera gärna om vad du tycker om min företagsstart
  Ha en bra helg

 7. Isabelle skriver:

  Tack för kryapåhälsningar. Maria – ska följa ditt tips! :)

 8. Jenny skriver:

  Det tar på krafterna att vara sjuk, speciellt med en lite kille hemma också. Vi har haft sjukstuga i flera veckor nu men vi är på bättringsvägen (peppa, peppar) Det är bara vila som hjälper. Krya på dig och ha en lugn helg. // Jenny

www.isa.nu/blog is proudly powered by WordPress
Entries (RSS) and Comments (RSS).