www.isa.nu/blog

isa, formgivare
Gå till webbshoppen

Snor i hjärnan


Bild: Pumps från Din-sko

Nej, igår kväll drog jag inte in många partypoäng. Även om ambitionerna var höga – jag hade ju till och med köpt nya pumps med klackar som jag knappt kunde gå i. Och jag föreslog till och med för våra partykompanjoner att vi skulle gå ut och skaka dom lurviga efter festen. Där snackar vi höga ambitioner. Men den förbaskade förkylningen som angripit mig under snart två veckor slog till och mitt huvud var nära att explodera. Snor i hjärnan, fick jag höra att det var. Så min snälle man tog mig under armen redan vid kl 9 och jag somnade i soffan efter en Treo. Piss! Det är ju inte direkt ofta man har party på agendan.

Publicerad: 2009/03/15

Kommentarfunktion är stängd.

www.isa.nu/blog is proudly powered by WordPress
Entries (RSS) and Comments (RSS).