www.isa.nu/blog

isa, formgivare
Gå till webbshoppen

Tillsammansdagens sysslor


En bob-tur bakom skotern, foto: isa

Vi har ju gått ihop med systerfamiljen och mina föräldrar och köpt en skoter i år. Jag kan inte säga att jag var någon påhejare av det direkt, men resten av familjen stormtrivs där bakom ratten. Själv är jag en mes. Jag är farträdd och biter antingen ihop käkarna så mycket att jag får huvudvärk, eller så gapar jag av skräck så tänderna ilar av kylan. Mest är jag rädd för att vi ska trilla ner i en vak eller göra en baklängesvolt i en backe. För mig är skotern ett bra färdmedel i snötjocka granskogar, det är allt. Idag ska vi ge oss av igen på en skotertur. Det blir pulkbacksåkning, varm choklad, bullar och öppen eld. De fyra senare gillar jag skarpt. Och kanske detta blir sista turen för i år. Snöns smälter i rekordfart och vi har till och med kunnat rulla ut markiserna nu. Trevlig helg på er alla!

Publicerad: 2009/03/20

5 kommentarer to “Tillsammansdagens sysslor”

 1. ALL IS PRETTY [Ingela] skriver:

  Åh, nu längtar jag till Norrlands och blir nostalgisk över barndomens skoterfärder och isfiske med farfar! Öppen eld och varm choklad låter fantastiskt!

  Ha en härlig helg!

 2. Anna skriver:

  Ojjj… måste baka bullar nu så jag kan fika ute:)

 3. saravillfara skriver:

  Jaså, du är ingen skoterbrutta du? Men fika ute i det fria är ju alltis trevligt :)
  Ha en härlig helg!

 4. Isabelle skriver:

  all is pretty: ja visst är det nostalgi! Någonstans önskar man att ens egna barn ska få uppleva samma som man själv gjorde som liten. Trevlig helg på er!

  Anna: Japp, bullar är ju ett måste på utflykter, fast man kan ju köpa också (det gör jag!)

  sara: Nejdu, inte alls! :-) Ha en härlig helg ni med!

 5. Anna skriver:

  Det låter obeskrivligt mysigt kan jag meddela här nerifrån södern där vi just nu är långt ifrån vinter. Långt ifrån vinter med snö åtminstone… I går var här 11 grader och strålande sol – vår! I dag snöblaskar det och är svinkallt…

  Och du, jag är också farträdd och skulle helt klart föredra pulkan och bullarna ;)

  Kram på er, och hoppas ni kom helskinnade från färden!

www.isa.nu/blog is proudly powered by WordPress
Entries (RSS) and Comments (RSS).