www.isa.nu/blog

isa, formgivare
Gå till webbshoppen

Paus

Jag har bloggtorka. När jag surfar runt bland mina favoritbloggar märker jag att det är fler än jag som befinner sig i samma sits, medan andra bara exploderar av kreativitet och spännande inspirerande inlägg. Själv lyckas jag inte haspla ur mig någonting. Och det är en obehaglig känsla eftersom jag är van att det bara sprutar saker ur mig (på gott och ont). Kanske är det för att jag speedat på med flera roliga uppdrag paralellt nu och känner mig lite tömd. Kanske är det för att man mest går mest och väntar på att snön ska tina. Man känner att semestertiderna och ”allt det där” är inom räckhåll. Kanske är det också för att vi planerar gemensam trettioårsfest med vänner i helgen och jag, dvs kontrollfreaket utan dess like, är lite ofokuserad. Så det blir en liten pausbild istället i form av en liten figur som är med i en broschyr för kvinnjouren i göteborg. Trevlig helg på er!

Publicerad: 2009/04/02

5 kommentarer to “Paus”

 1. Angelica skriver:

  Har du läst Heja Abbe bloggen?
  hejaabbe.com
  En jättebra blogg. Känns som om du skulle tycka om den!
  Vilken fin illis förresten!

 2. Annika skriver:

  Alla kan vi behöva en bloggpaus ibland. Som du skriver; du är nog lite tömd efter alla uppdrag. Det blir spännande att få se resultaten. ;) Ha en riktigt fin helg! Kram!

 3. Lina skriver:

  Ja du, den där bloggtorkan kan visst drabba oss alla… Lite skönt faktiskt, när man bestämmer sig för att ”pausa” och släppa tankarna på bloggen. Och ibland är det som att det är just vad man behöver, att pausa, för att komma igång igen. :)

  Ha en trevlig festhelg!
  Kram kram

 4. Linda skriver:

  Find baby Thor. Kolla in http://www.thorwang.com

 5. Isabelle skriver:

  Angelica: Ja jag lskar Abbebloggen! :) Kram och trevlig helg!

  Annika: Tack detsamma :)

  Lina: Japp, genast har inspirationsflödet kommit igång – konstigt egentligen? Ha en riktigt trevlig helg, du och hela din fina familj! kram på er!

www.isa.nu/blog is proudly powered by WordPress
Entries (RSS) and Comments (RSS).