www.isa.nu/blog

isa, formgivare
Gå till webbshoppen

Familjeparadiset

Utsikt från vår balkong (bild: Isa)

Här kommer som utlovat en liten Mallorcarapport. Vi bodde på Vings Sunwing Resort & Spa i Alcudia. Ett underbart semesterparadis som passade oss perfekt. Lägenheten, med stranden precis nedanför, var det finaste vi bott i utomlands och mysigast var kvällarna på balkongen med tända ljus, vin och kortspel. Hotellet var otroligt barnanpassat och hade en stor barnpool, barnland, spelhörna och Lollo och Bearnies mysiga lekland. Hotellets toalett hade till och med en minipissoar – här snackar vi barnanpassat! Hela dagarna fanns ett fullspäckat schema med aktiviteter som vattengympa, skattjakt eller spabehandlingar (vi gjorde inget utan bara latade oss). På kvällarna var det show och barndisco i byggnaden bredvid som snabbt blev Theos stora favorit (vi hade svårt få honom därifrån). Väderrapporterna visade åska och regn nästan hela veckan men på vår strand sken solen alla dagar utom en och vi pendlade mellan poolen och havet. Det enda vi ångrar är att vi valt Sunwing Inclusive, dvs lunch och middag fem av veckans dagar och frukost sju dagar. Maten var jättegod och efterrättsbuffén var nog så uppskattad, men det var väldigt rushigt och omysigt med volymen som uppstår i den stora mängd barnfamiljer som varje dag äter där. Det var det enda lilla minus jag kan komma på, annars har vi haft det helt underbart och vi längtar redan iväg igen.

Barnpoolen var delvis övertäckt med tak. Toppen för de allra yngsta gästerna. Här satt vi ofta med ett glas sangria. (Bild: Ving.se)

Det här är en av Vings egna bilder. Men precis så här såg vardagsrummet i lägenheten ut. Fast bäst var ändå utsikten ner mot havet. (Bild:Ving)

En mulen strandbild. Jag har faktiskt inte alls varit lika flitig som jag brukar med kameran, det tyder väl på att jag varit riktigt riktigt ledig, eller hur? (Bild: Isa)

Publicerad: 2009/10/04

10 kommentarer to “Familjeparadiset”

 1. Eva / whiskyochchampagne skriver:

  Åhhh vilka härliga bilder ! Nu vill man ju gärna iväg igen…

  ***
  KRAAAM EVA

 2. Emelie skriver:

  Åhhh, jag vill också iväg från höst-regn-ruskiga sverige till värmen!

 3. Carina skriver:

  Hej! Vad härligt ni verkar ha haft det…jag håller med dej om att det blev rätt hög ljudnivå under måltiderna så det är vårat minus oxå…Jag är alltid på väg till en ny resa medans jag är i en pågående resa om du förstår vad jag menar vill lixom gardera mej om att det blir fler;-)
  Skönt att ni slapp regnet för nu får vi mycket av den varan i blöt och torr variant(snö)!

 4. Cicci skriver:

  Åh så härligt det ser ut!! Längtar redan, vi åker inte förrän i sommar – lååång längtan! Vilket av hotellen bodde ni på? Vi har bokat inclusive också, nu fick jag något att tänka på….men det var ju väldigt prisvärt förstås…
  Berätta mer, berätta mer!

 5. saravillfara skriver:

  Åh, vad du får mig att längta tillbaka nu!
  Härliga bilder och roligt att höra vad ni tyckte. Bra att du unnade dig att slappa riktigt.

 6. Heson skriver:

  Åhh, vad det ser härligt ut! Skönt att komma iväg från det svenska höstrusket.

 7. karola skriver:

  åh vilken härlig semester!

 8. Nina [ljuvligt] skriver:

  Ni ser ut att ha haft det riktigt härligt! Perfekt att åka iväg såhär på hösten och få lite härlig energi inför den stundande blåsten/mörkret :-)

 9. […] största idol. Och även en idol till mamman sedan tjugo år tillbaka. ÅRETS RESA: Underbara Mallis. Har helt klart varit årets höjdpunkt och vi längtar tillbaka så vi nästan […]

 10. […] så var vi hemma igen efter en vecka på härliga Mallis. Vi gjorde en favorit i repris och bodde på samma hotell vi besökte för tre år sedan. Fast den här gången ackompanjerade av […]

www.isa.nu/blog is proudly powered by WordPress
Entries (RSS) and Comments (RSS).