www.isa.nu/blog

isa, formgivare
Gå till webbshoppen

Isa + unicef

Här ett litet julklappstips som egentligen är hundra gånger häftigare än den där grävmaskinen med ljudeffekter. Hos Unicef kan man köpa ett gåvobevis i julklapp. Man kan välja mellan allt från myggnät till ett ton gröt. Två hundra doser poliovaccin kostar till exempel bara 280:-. Och tio portioner gröt för en femtiolapp. Sedan får man välja bland flera olika gåvobevis att ge i julklapp. Det ovan har jag ritat. Visst är det en bra tanke? En julklapp som räddar och förändrar barns liv. Titta in i Unicefs gåvoshop.

Publicerad: 2009/12/07

9 kommentarer to “Isa + unicef”

 1. Cornelia skriver:

  Vilket härligt kort! Så enkelt men så fint, med mycket värme o känsla!

 2. Huset vid Kullbacken skriver:

  Tipsade igår på min blogg om samma julklappar. De gåvorna tilltalar mig skarpt! Kul att du syns till både här och där med dina illustrationer! :) Sköt om dig! /Anna

 3. Camilla skriver:

  Så fint – och så bra! :)

  Tycker att figuren i blått liknar Theo! Sött kort!!

 4. caroline skriver:

  fint kort och en ännu finare julklapp! den ska jag ge bort kram c

 5. Åsa skriver:

  Kanonbra julklappar på Unicef, snyggt kort du ritat dessutom!!

 6. Vera skriver:

  Bra tips och vilka söta kort!!
  KRAM!

 7. Camillasnyahem skriver:

  Men gud vad roligt, jag var där för en kvart sen och köpte julklapp till mina föräldrar (100 sprutor) och såg korten och tänkte att det där måste ju vara Isas verk, jag måste fråga henne, så kommer jag hit och du har skrivit om det! :) Jättefina var korten!

 8. Mikael skriver:

  Perfekt julklapp från Unicef! Har köpt därifrån till hela familjen. Mycket bättre än att lägga pengarna på svenska julhandeln :)

  God jul!

  Hälsningar Mikael

 9. […] har ju berättat tidigare om Unicefs gåvoshop där jag fått vara med på ett hörn och göra ett julkort som gåvobevis. Nu […]

www.isa.nu/blog is proudly powered by WordPress
Entries (RSS) and Comments (RSS).