www.isa.nu/blog

isa, formgivare
Gå till webbshoppen

På skissbordet

Just nu sitter jag och ritar på superhjältar. Redan i somras bestämde sig Theo för att ha ”superhjältkalas” när han fyller fyra. Jag vet inte om den här superhjäte-fasen är något alla, i synnerhet pojkar, går igenom? Likt prinsessfasen som många flickor hamnar i? För superhjältarna har verkligen invaderat vårt hem. I form av små minihjältar som springer runt runt och i vardagsrummet med superkrafter. Ofta spelas Spiderman- eller Batmanintrot på full volym och i garderoben ligger en ”fräsig” spiderdräkt med inbygga muskler. Och favoritplagget är förstås en spidermantshirt som är så söndertvättad att trycket börjat flagna. Och så nu julkalendern – med superhjältetema. Kan det blir bättre? Mina skisser ska användas till ett nytt inbjudningskort i butiken, kanske blir det ett nytt barntryck också. Vi får se.

Publicerad: 2009/12/15

6 kommentarer to “På skissbordet”

 1. Erika skriver:

  åh vad fin. Här hemma är det också mycket superhjältar, batman och spiderman och självklart julkalendern, precis som hos er. Förra veckan stod en batmna dräkt högt på önskelistan inför 4 års dagen och glädjen var total när paketet öppnades. Hoppas du gör en liten tavla av din skiss. Då är jag först på kö att beställa.

  Kram
  Erika

 2. tiina skriver:

  May the Force be with you ;-)

 3. mamamekko skriver:

  Hihi, det är alltid så kul att läsa om Teos små faser för de överensstämmer så väl med vår Liams. Vilket kanske kan bero på att de är nästan jämngamla ;) Liam är också, och har varit ett tag, helt tokig i superhjältar. Så superhjältekalas står som önskemål här också när han fyller fyra :)

  Superduperfina superhjälteillisar förreste :)

  kram

 4. Isabelle skriver:

  Erika och mamamekko: Ja visste väl att det fanns fler små superhjältewannabies :-)

  tiina: It will!

 5. […] av Theos superhjältintresse har jag gjort ett nytt inbjudningskort. Det heter TUFF och är alltså gjort för små […]

 6. Emilia skriver:

  Hej!
  Riktigt snygga illustrationer du gör!

  Vi har en designtävling om ett tryck på en tygkasse som kommer att säljas i butik.

  Det skulle vara jättekul om du ville vara med :)

  För mer info gå in på areyoukass.com

  Mvh Emilia

www.isa.nu/blog is proudly powered by WordPress
Entries (RSS) and Comments (RSS).