www.isa.nu/blog

isa, formgivare
Gå till webbshoppen

varmt


Som ni ser så ser det lite annorlunda ut här idag. Jag har fått hjälp att flytta över alla 1263 inlägg och 10125 kommentarer som skrivits här sedan bloggen såg dagens ljus den 6 september 2005. Otroligt vad mycket som hänt i mitt och våra liv sedan dess. Det allra största – världens underbaste finaste Theo. Men även en miljard andra saker, som klivet in i företagarvärlden och ringen på mitt finger.

Ibland har jag haft mina funderingar på att sluta med bloggen. Men när jag tänker efter så ser jag faktiskt den, trots allt mitt blahablaha, som en stor skattkista att gå tillbaka till och läsa i. Framför allt för Theo den dagen han lär sig läsa.

Och jag säger det alldeles för sällan – tack till alla er som tittar in här ibland. Jag skulle se det som en stor julklapp om ni som läser detta just nu vill lämna en liten kommentar och berätta bland annat om hur ni hittat hit! Eller förresten, jag kör en muta! Bland alla svar drar jag en som får ett valfritt Isa Form-tryck i 30×30 eller 30×40 cm. En vinnare dras innan året är slut.Tack!!! Tävlingen är avslutad. Se under kommentarer.

Ps! Följ min blogg med bloglovin

Publicerad: 2009/12/21

114 kommentarer to “varmt”

 1. Jessica skriver:

  Hej Isa! Jag har läst din blogg sedan jag såg dig i PT. Du vet ju redan att jag tycker att du är fantastiskt duktig! Ha en riktigt trevlig jul och hoppas att tomten är snäll! Kramis Jessica

 2. Jenny skriver:

  Har följt din blogg ända sedan du väntade Theo, minns inte hur jag hittade din blogg från första början…men troligen via nån annan blogg! :) Men från första inlägget jag läste var jag fast! Och här sitter jag nu…och kikar in på din blogg nästan dagligen. Hoppas ni får en alldeles underbar jul!

 3. saravillfara skriver:

  Men kolla här, vad nytt och fräscht!
  Fast jag tycker alltid att det har varit fint härinne, din design och dina varma inlägg gör att det känns hemtrevligt och välbekant. Det blir väl så när man har följt dig så länge som jag har. :)
  Ha en superhärlig jul!!

 4. anna skriver:

  Jag minns faktiskt inte hur jag hittade hit, men det är längesen, Theo var liten skorv då bara. Har läst här sen dess, och jag älskar allt du gör, så himla fina saker.

  Ha en riktigt god jul! Kram!

 5. Linda Edvinsson skriver:

  Hej hej, god jul och gott nytt år! Varma hälsningar från gotlandsfamiljen som är på besök i Värmland!
  Jag hittade till din hemsida då min äldsa sork Caesar 3.5 år var heltokig i traktorer, det började väl när han var 2 år…och då sökte vi på alla möjliga bildet på google och fan bla en superfin gul traktor som du gjort, efter att ha kikat in på din hemsida var jag såld. Med stor beundran läser jag o tittar givetvis och fascineras, titt som sätt. Ljuvligt!

  Kram och allt gott,
  Linda

 6. Nori skriver:

  Hittade din blogg för ett par år sedan. Hur minns jag inte, men det var väl genom internets mirakel – klick, klick och lite klick!

  Återkommer regelbundet för att spana in dina alster och läsa om ert vardagsliv!

  Hoppas du njuter av lata dagar!

 7. Lina skriver:

  Jag såg en av dina brudpar-illisar på en blogg och bestämde mig direkt för att det skulle bli gåvan till min bästa vän när hon skulle gifta sig…och så började jag läsa din blogg och fastnade för ditt härliga sätt att skriva och dina inspirerande bilder.

  -Lina-

 8. Pelle skriver:

  Jag hittade väl hit någon gång när jag kollade in ditt företags hemsida, tycker att du gör coola bilder. Och så tittar jag in då och då. Keep up the good work!

 9. Fia skriver:

  Jag vet inte ens hur jag hittade hit men du och din vardag har blivit ett givet inslag i min vardag. Varje dag när jag startar datorn har jag ett par bloggar som jag tittar in hos och du är en av dem! Du skriver alltid så underhållande och härligt naturligt! Hoppas att vi får chansen att följa dig ett tag till!

 10. Madeleine skriver:

  Hittade till din blogg tack vare en annons i vi föräldrar. Jag sökte efter fina tavlor till barnrummet och kikade därför in. Det måste ha varit under 2008. Sedan dess kollar jag din blogg regelbundet. Är bla skoj att följa era renoveringsframsteg. När du skrev att ni skaffat (elektrisk) garageport hade vi precis köpt en likadan till vårt 60-talshus! Lite skoj!

 11. Angelica skriver:

  Jag hittade hit när du hade bulle i ugnen. Sen började du skriva om ditt liv hemma som mamma, å sen började alster poppa upp. Ett gäng av de har jag hemma på väggarna. Då var jag student och jävligt singel. Nu sitter jag med bulle i ugnen, ett jobb jag tycker om och en sambo jag älskar. Bor inte i Jämtland längre och min gamla blogg finns, tyvärr, endast som textfiler på min dator i nuläget, http://www.angelicas.webblogg.se.

  Å i julklapp fick jag en kalender med din design! :)

 12. Elin Grindemyr skriver:

  Jag har länge spanat in alla fina hem på styleroom. Och i de allra finaste hem hänger alltid en eller flera URSNYGGA tavlor som kommer från Isa Form =) På de viset hamnade jag på din blogg! Nu har jag även fått hem två fina tavlor till mitt hem, och mer ska de bli! God fortstättning /Elin

 13. Karin M skriver:

  Älskar att gå in här ibland och inspireras, du är verkligen fantastiskt duktig! All lycka i fortsättningen och Gott Nytt 2010!
  /Karin

 14. Karin M skriver:

  Älskar att gå in här ibland och inspireras, du är verkligen fantastiskt duktig! All lycka i fortsättningen och Gott Nytt 2010!

  /Karin

 15. Bokmalen skriver:

  Vilken trevlig ny design!! ;) Ja, jag hittade hit tack vare Sara som pratade om dig å dina fina alster. Sen dess är jag en trogen besökare även om jag inte kommenterar jämt. Till och med sambon uppskattar dina inlägg!! ;) Brukar berätta dom tokroliga sakerna som Theo å ni har för er å han gillar det. ;)
  Önskar er en god fortsättning!
  Kramen, Maria

 16. lina skriver:

  Hej Isa!
  Kommer faktiskt inte ihåg hur jag hittade hit från första början… Tror att det kan ha varit via Husmusen där i början när ni bägge hade nystartade bloggar. Hur som helst så hittar jag jämt tillbaks till dig. Tycker jättemycket om din blogg och dina illustrationer! :)
  God fortsättning & Gott nytt år!

 17. Anneli skriver:

  Hittade hit via http://www.saravillfara.se. Hon hade köpt en tavla av dej och länkade till din nätbutik. Och plötsligt blev det en timma till framför datorn…. Vilka bilder! God fortsättning och lycka till med företaget!

  Grattis Anneli! Du blev dragen som vinnaren! Har mailat dig också! Gott nytt år!

 18. Cicci skriver:

  Hej! Kommer inte riktigt ihåg hur jag hittade till dig men ett är säkert, när jag hittade dig blev du en favorit som jag besöker dagligen sedan dess!

 19. Idha skriver:

  Hej! Jag har hängt med sen Theo var liten. Tror jag hittade hit genom nån annan blogg, eller genom din webbutik, kommer inte riktigt ihåg faktiskt… Men jag är iaf en trogen besökare, o nu jublade jag då jag såg att man nu kan ”feeda” din sida, då finns det ingen risk att glömma bort den :)
  Läser för att jag fillar din text o dina bilder o ditt snygga hem!

 20. Caroline Bergström skriver:

  Hej! Jag hittade hit då jag och min familj letade efter en bröllopspresent till min bror. Vi fastnade alla för din illustration ”JA” som blev en väldigt uppskattad present. Upptäckte i samma veva din blogg och jag brukar titta in lite nu och då. Även jag är småbarnsförälder och vi håller som bäst på att renovera vårt hus. Tycker att det är så trevligt att läsa om era renoveringsprojekt och alla andra upptåg :)

 21. Paula skriver:

  Oj, jag kommer inte ens ihåg hur jag hittade till din blogg. Har följt dig sen, ja Theo var nog inte många veckor/månader när jag började läsa din blogg. Det är kul att fortsätta följa dig som företagare och mamma. Du är så otroligt duktig, önskar jag hade en gnutta av din kreativitet. =) God fortsättning på er!

 22. Mimmi skriver:

  Nu vill man ju svara något roligt, men jag hittade nog helt enkelt hit via en länk i en annan blogg…
  Kan dock säga att nya designen är väldigt tjusig och väldigt du!

 23. Cecilia skriver:

  Hej!
  Jag läser din blogg nästan dagligen, hittade en länk till den från en annan blogg, tror det var Bröllopsplaner. Tycker att dina tryck är fantastiskt snygga! Vi håller på att renovera vår lägenhet just nu och planerar in ett, två eller kanske tre tryck just från dig! Stöder gärna en framgångsrik, kvinnlig egenföretagare!
  God fortsättning!

 24. Johanna skriver:

  Tjusigt det blev! Oj, ja hur hittade jag hit? Det var så länge sedan att jag inte minns, men jag tror att det var via länk från någon annan blogg. Sedan dess har jag i alla fall varit en flitig besökare som liksom många andra njutit och inspirerats! Hoppas du fortsätter många år framöver :) God fortsättning och gott nytt år!

 25. Räven o Räkan skriver:

  Hittade hit via Johanna Ahlards blogg. Jag är så imponerad av alla som kan ”rita”. Lev och må och gott nytt år!

 26. Hanna skriver:

  Hej!

  Hittade din blogg via din hemsida som jag gick in på efter att ha läst om dig och dina tryck i en tidning (minns tyvärr ej vilken). Du gör så fantastiskt fina saker och när vi fick våran solstråle i år beställde vi genast en ”parvel” till honom. I vardagsrummet har vi en fin ”bolbom” hängande.

  Skulle vilja beställa fler tavlor men just nu, så här efter jul och julklappsinköp, vill det sig inte riktigt. Hoppas på att få vinna ett tryck istället!

 27. Sofie skriver:

  Hej! Hittade hit för [något år sedan] när jag sökte på internet efter en tavla till en kollega som skulle flytta till Norge… Var så så trött på allt vanligt och ville hitta något nytt och tidlöst… Hittad Din sida och sedan dess är jag fast ;)… Du ska veta att jag har skickat vidare mååånga ISA tavlor till Norge ;)! Blev väldigt glad när jag kom in på din sida idag när jag såg att layoten var ny, SNYGGT! Gott Nytt År Önskar Sofie

 28. jenny skriver:

  Hej!
  Jag hittade hit förra julen. Det är lite invecklat men jag ska förklara! Pt hade ett reportage om en lärara i hortlax och via hennes blogg hittade jag: http://barasara.blogspot.com/ och via Saras blogg hittade jag din!
  Tack för en fin blogg. Snart ska jag göra en beställning hos dig, vi ska nämligen få en liten bebis och alla bebisar behöver väl ett Isa tryck.
  /Jenny

 29. Sara skriver:

  Hej!

  Livets vindlingar är märkliga ibland…såg en broschyr du gjjort till inomhusbacken i Fränsta, blev nyfiken och letade upp dig på nätet, och på den vägen är det. Tack för all inspiration och tips! och gott nytt år!

 30. Ann-Helen skriver:

  Har hittat dig (dina fina tryck)i någon av de svenska inredningstidningarna. Köpte en uppskattad bröllopspresent för några år sedan. Bloggen hittade jag senare… Nu håller vi på bygger ett hus och får äntligen lite väggyta:) En sån här muta kan man bara inte riskera att missa! Gott nytt år!

 31. Marie skriver:

  Hej Isa! Kommer inte ihåg hur jag hittade hit, kanske via shopen. Har beställt tavlor till oss och presentkort till nära&kära. Älskar dina tryck och hoppas kunna beställa fler när vi köper större hus med fler väggar :) Ha ett fint 2010 och fortsatt lycka till med VD-jobbet ;-)
  /Marie

 32. Anette P skriver:

  hej Isa! Ja jag hittade din blogg genom att vi började prata med varandra på familjeliv då vi hade våra pojkar i magarna våra:-) du är fantastiskt duktig och kreativ och jag hoppas att ditt företag fortsätter att gå bra! Jag ska även ta mig för och köpa en varsin tavla till mina små älsklingar (vill ju iof ha en själv oxå) :-)
  Gott nytt år! kramar Anette (piglettjejen)

 33. Maria skriver:

  Hej!

  Hittade hit via Isa Form : ) Fick hem två tryck idag som jag genast ramat in, gud så fina!!! Ett gott slut önskar jag dig och ett riktigt gott nytt år, mvh Mia

 34. Isabelle Norman Sällström skriver:

  Till er allihop!; Om ni bara visste vilken fantastiskt rolig, peppande och underbar läsning det här har varit. Hit ska jag gå tillbaka varje gång jag har en formsvacka. Tusen tack till er alla som lämnade en kommentar, ni är bara bäst. Helst skulle jag vilja ge en sen julklapp till er allihop men den här gången så balde slumgeneratorn ur Anneli (några inlägg upp). Gott nytt år!!

www.isa.nu/blog is proudly powered by WordPress
Entries (RSS) and Comments (RSS).