www.isa.nu/blog

isa, formgivare
Gå till webbshoppen

Firmafest!

Firmafester är en av de saker jag saknar lite som egen och ensam företagare, så jag bestämde mig att ta med mig familjen på julbord förra veckan. Vi åkte till mysiga Doktorsvillan. Och snacka om att man hamnade i julstämning. Det är en restaurang i ett mysigt gammalt villavillekullahus med högt till tak och knarriga golv. Fyllt av tända ljus, glöggdoft och ett enormt hemlagat julbord. Vi insåg väl att det kanske inte riktigt var rätta miljön för att ta med en snart-fyraåring som är hypersocial. Theo pratade högt och ljudligt med alla. ”Hördö, finns det hamburgare?” skrek han till servitören. Sällskapet bredvid blev utfrågade om både det ena och det andra. Och höjdpunkten var nog när han bad om att få gå på toaletten och med sin högsta stämma basunerade för restauranggästerna att han och pappa skulle BAJSA minsann!

Publicerad: 2009/12/22

3 kommentarer to “Firmafest!”

  1. mamamekko skriver:

    Hahahah, gud vad rolig han är :)

  2. Camilla skriver:

    Låter som en helt vanlig firmafest, frånsett att denna deltagare var något yngre än genomsnittet ;-) Ha ha, av fyllon och barn får man höra sanningen. GOD JUL! Hoppas att företaget får ett bra 2010!!!

  3. LillaMy skriver:

    ahaha,vilken härlig firmafest.Din nya sida blev superfin.Ha en skön jul!

www.isa.nu/blog is proudly powered by WordPress
Entries (RSS) and Comments (RSS).