www.isa.nu/blog

isa, formgivare
Gå till webbshoppen

En riktigt God Jul

Ni vet hur man ibland kopplar ihop musik med just ett tillfälle eller en episod i livet. Som den där låten, jag minns inte ens vad den heter, som får mig att tänka på tonårsmornarna i nya badrummet där hemma där jag och storasyster bråkade om spegelplats. Eller den som påminner mig om den tid då Theo låg i min mage. Och just den här låten väcker varma julkänslor i mig. Jag minns hur jag satt lutad mot bilrutan och kikade ut över vildvuxen barrskog. Med bagaget fullastat med julklappar. Vi var på väg genom yrande snö efter Arvidsjaursvägen till julfirande i pappas hemby Pjesker. Och med Bo Kaspers Orkesters En ny skön värld i högtalarna. Den här julen kommer den spelas flitigt här på källbogatan, det är nämligen premiär för jul hemma hos oss. Ska bli riktigt mysigt. Med det vill jag hälsa er alla en riktigt God Jul!

Publicerad: 2009/12/23

10 kommentarer to “En riktigt God Jul”

 1. Tina T. skriver:

  God Jul tillbaka! Vilket fint julkort, på pricken Theo;)
  Nu ska här städas, och visst är det härligt med musik, går liksom inte att göra någonting utan att ha den strömmande ur högtalarna.
  Kramar från ett vintervitt (yes) Bålsta

 2. Vilken härlig illustration! Så fin! Ha en riktigt härlig julhelg! Kram

 3. Ja oj vad lik Theo! :) Vad duktig du är då, tänk att ha en mamma som kan sånt, vad stolt Theo ska vara! Lea får leta efter andra kvaliteter hos mig. ;) Hoppas ni får en dunderfin jul, med den låter i höglurarna kan det väl knappast gå fel? GOD JUL!

  Isa svarar; tack! :) Men det är mycket som jag INTE är bra på kan jag lova som du säkert är en fena på.. Kram och God Jul!

 4. Carina skriver:

  God JUl…hoppas ni får mysiga helgdagar med mycke mat och en och annan klapp !!
  Jättefint julkort :)

 5. Anna-Carin skriver:

  Jag kan meddela att det är yrande snö i Arvidsjaur just nu. Det snöar ordentligt och julstämmningen är verkligen här med snötyngda träd =)

  Isa svarar; ååå, det låter underbart!

 6. Jenny skriver:

  Vilken underbar bild du gjort av er 3! God Jul! Kram Jenny

 7. Mathilda skriver:

  Hoppas att ni får en fin premiär-hemma-jul!

 8. Tess [Stylish Butterfly] skriver:

  GOD JUL…

 9. Lina skriver:

  God Jul!

  Kram

www.isa.nu/blog is proudly powered by WordPress
Entries (RSS) and Comments (RSS).