www.isa.nu/blog

isa, formgivare
Gå till webbshoppen

Familjens Jul

Godmorgon! Här är vi nyvakna, till och med den yngsta i familjen. Vi har haft två fantastiska juldagar. Firade ju jul dubbelt upp där ena dagen spenderades med min sida, och andra dagen med makens. På självaste julafton gjorde vi en kupp och åt trerätters till middag, efter mormors traditionella jullunch, som bestod av potatisplättar med löjrom, en fantastisk chokladgryta och kanel-cremé brule. Barnen badade spabad i kylan och några av oss vuxna bastu. Kvällen avslutades med en utmaning i Wii Sing. Jag och storasyster tog i så jag fick blodsmak i munnen. Och jag kan säga att min redan hesa röst mår inte så bra just nu, Theo tycker att jag låter som en häxa.

Igår packade vi bilen med julklappar och åkte upp till Övre tväråselet för en dag med Davids sida. Davids mormor hade dukat upp ett helt underbart julbord. Fast Theo frågade efter palt, förstås, eftersom det är Karins signaturrätt. Julklappar har det ju också blivit en hel del. Med betoning på hel. Just nu sitter Theo med en slags barnlaptop som nog blev en av hans favoritklappar. Och jag är ganska glad jag med, som får ha min ifred. Nu stänger vi in oss i vår igloo ett par dagar till och njuter av godisrester, gravlax och filmer. Här kommer några bilder från vår julafton. Trevlig helg och god fortsättning!

1) Dukar för trerättersmiddag 2) Morgonens julklappsöppning! 3) Vintermysigt på altanen vid spabadet 4) Dagens stora happening, tomten kommer!

Publicerad: 2009/12/26

2 kommentarer to “Familjens Jul”

  1. Vad mysigt det ser ut! En leksakslaptop till Lea ska jag lägga på minnet, det känns som att drulleförsäkringen kommer få göra sitt snart annars… :) God fortsättning!

    Kan varmt rekommenderas! Och den tål rejält mycket ”drullning” kan jag lova. God fortsättning du också!

  2. mikaela skriver:

    Tack för senast! Vilken mysig kväll. Jag tyckte att tomten var särskilt snygg i år! Kram!

    Det förstår jag! Tack själva! :)

www.isa.nu/blog is proudly powered by WordPress
Entries (RSS) and Comments (RSS).