www.isa.nu/blog

isa, formgivare
Gå till webbshoppen

Islykta

Bild: Vi i villa

Det är tur att det snöat hejvilt under veckan. Annars skulle nog förbipasserande tro att någon slags massaker ägt rum på uppfarten. Men det är inte så farligt. Bara jag som fick för mig att göra en islykta a la Vi i villa med hjälp av röd karamellfärg. Så går det när man har för bråttom och tror att spektaklet ska ha stelnat efter bara ett par timmar.

Publicerad: 2009/12/26

7 kommentarer to “Islykta”

 1. Annah skriver:

  Vad fint här blivit!

  God fortsättning!

  kram

 2. Mia skriver:

  Vilken ny snygg layout det var här:) Fina islyktor, spännande att göra dom i färg:) God fortsättning! Kram Mia

 3. Lilla jag skriver:

  Vad fint med de olika färgerna :)

 4. Jennie skriver:

  Ja julen har varit riktigt mysig, ska njuta av vår tre veckor långa ledighet tillsammans. Kram kram

 5. ilma. skriver:

  Hej kära Isa.

  Jag vet, klockan är way too much, men jag ville bara skriva en rad om hur glad jag blev när jag fann min nya almanacka från personlig almanacka.se i brevlådan. Med ditt fina tryck på framsidan (fågeln) och alla små pippifåglar genom hela kalendern. Sådana saker gör mig otroligt glad, små gulliga saker som egentligen kanske inte har någon betydelse, men som gör min vardag så mycket roligare! Tack!

  Snygg layout på din ”nya” blogg förresten!
  Jag blir alltid glad när jag kikar in här.

  Nu ska det sovas!

  /hejhej!

 6. Isabelle Norman Sällström skriver:

  Tack till er alla! Vad roligt att höra att ni gillar den nya layouten!

 7. Junitjej skriver:

  Vilka fina ljuslyktor!

www.isa.nu/blog is proudly powered by WordPress
Entries (RSS) and Comments (RSS).