www.isa.nu/blog

isa, formgivare
Gå till webbshoppen

ÅRET 2009

ÅRETS PROJEKT: Det har varit en del, även i år. Gyttjan utanför har förvandlats till en fin gräsmatta, vi har byggt ett snedtak ovanpå vårt papptak och vi har renoverat sovrummet. Men bäst är nog ändå det minsta projektet – den nya kassetten på övervåningen. Vi eldar och eldar och eldar. Så mycket att jag fått ett långt brännmärke på högerarmen. Det är himla mysigt (inte brännmärket alltså).

ÅRETS LÅT: Spotify invaderade ju vårat hem under 2009 så jag har upptäckt mängder av ny musik. Men vinnare i år är nog ändå Thriller. Den har spelats här otaliga gånger på högsta volym till två (och ibland även fyra stora) små moonwalkande fötter. Majkel Jeskan är Theos största idol. Och även en idol till mamman sedan tjugo år tillbaka.

ÅRETS RESA:
Underbara Mallis. Har helt klart varit årets höjdpunkt och vi längtar tillbaka så vi nästan spricker.

ÅRETS SLIT: Där vinner nog gräsmattan och trädgården. Det tog i princip hela sommaren att få trädgården att grönska och bli ett ställe att vilja vara i. Men sen kom hösten och förstörde allt.

ÅRETS PLAGG: Tjocksockorna. Min mormor Tora har stickat ett konstverk till mig i julklapp som bara varit i min ägo ett par dagar men som vinner denna utmärkelse. Lätt!

ÅRETS BOK:
Ljudboken. Jag har kommit på det här med ljudböcker i år och lyssnat på flera stycken. Problemet med mig är bara att jag inte kan lägga ifrån mig en bok när jag väl börjat. Detta har resulterat i att jag legat vaken i sängen fram till tre ett par gånger.

ÅRETS SKIVA:
Raul Midón, Synthesis.

NY! ÅRETS YOUTUBE: Den här har vi sett om och om igen. Fast än den senare visade sig vara fejk så skrattar jag varje gång tills jag nästan dör.ÅRETS LYCKA:
Vår lille pajas och lyckopiller Theo förtjänar alltid den här platsen. Som blivit så stor under detta år. I år har han lärt sig skriva sitt namn, lagt till miljoner ord till sitt ordförråd och tack vare Dora kan han räkna till tio på engelska. Just nu sitter den hypersociale snart-fyra-åringen här bredvid mig med sin låtsas-laptop, som lever om så gud förbaskat, men fingrarna flygandes över tangentbordet. Han är det bästa jag vet.

ÅRETS FÖRÄNDRING: Kan låta som en liten förändring, men var för mig ganska stor. Isa Form blev aktiebolag. Många nya fördelar. Bara den att jag kan kalla mig VD i mitt egna företag. Fräsigt, för att citera Theo. Det går inte med ord att beskriva hur glad jag är över att Isa Form går så bra och att jag fortfarande får göra det jag älskar att göra.

ÅRETS KÖP: Teven i nya sovrummet. Jag vet man inte ska ha nån där egentligen, men nu är det som så att denna teve gett oss långa härliga sovmornar där Theo blivit underhållen av Barnkanalen.ÅRETS FILM:
Slum dog millionare.

ÅRETS ISA
: Oj, vilken ska man välja. Kanske den där jag råkade överrumpla en av snickarna under vår renovering med att stå och pinka med blottad bak och öppen toadörr. Eller när jag för sjuttiofjärde gången slog en av mina tår. Eller när jag började grina hos tandläkaren och hon frågade om jag ville ringa dit någon att hålla i handen.

KOMMANDE ÅRS FÖRHOPPNING:
Att vi kommer oss iväg på en utlandsresa. Mallorca har gett mersmak. Att Isa Form fortsätter gå bra! Men mest av allt, i vanlig ordning, att familjen och alla i vår närhet håller sig friska och mår bra.

Med det önskar jag ett riktigt GOTT NYTT ÅR!
PS! Ser fram emot att läsa era årssammanfattningar!

Publicerad: 2009/12/28

15 kommentarer to “ÅRET 2009”

 1. Åsa skriver:

  Gott nytt år och hoppas att ditt år blir fantastiskt och utvecklande på alla plan :)

  har varit inspirerande att läsa din blogg

  Varma nyårshälsningar Åsa

 2. carrobarro skriver:

  tack gumman för ikväll! grymt trevligt med en årets, det ska jag också göra tror jag! puss

 3. Jennie skriver:

  Oj, nu har man nåt att stå i, måste fundera på vilka jag ska ha med i min lista bara. Kram

 4. Lisa skriver:

  Tack för ännu ett år med inspiration. Gott nytt 2010! Kram från Lisa

 5. Anna skriver:

  Hej! Vilken fin årsresumé du gjort. Hoppas du tycker det är ok om jag lånar idén! Den var så enkel och bra.

  Gott nytt år!

 6. Annmarie skriver:

  Tack för alla härliga bilder under året! Jag ser fram emot fler under 2010…

 7. nath skriver:

  ja den på youtube är en klassiker =D tråkigt när man fick reda på att den var fejkt.

 8. Mathilda skriver:

  Vilken fantastisk resumé över det gångna året!

  Haha, hade faktiskt aldrig sett din youtube-klassiker men fnissade gott åt den – trots vetskapen om att den är fejk.

 9. Apropå årets YouTube-klipp… Har du sett den här bubblaren: http://www.youtube.com/watch?v=mrWiwI-D1xM ?? Totalt underbar…

  Gott Nytt År!!

 10. Inspirera Mera skriver:

  Vilken underbar årskrönika!

  Gott nytt år!
  Kram Sandra

 11. Isabelle Norman Sällström skriver:

  Tack för alla era kommentarer. Gott nytt år nu!

 12. Tess [Stylish Butterfly] skriver:

  Gott Nytt år.

 13. Mimmi skriver:

  Härlig sammanfattning av året som gav mersmak och inspiration. Tack även för en superduperfamiljekalender som jag LÄNGTAT efter att få börja använda. Nu hänger den tjusigt i köket utan 2009 års kalender framför.

  Vad glad jag blir! :) Ska hänga upp mig med! Gott nytt 2010!

 14. malin -tjusigt skriver:

  Jag har också sammanfattat mitt år, min variant blev dock så lång att det fick delas upp i två avsnitt…

  Lycka till med 2010!

 15. lina skriver:

  haha, gillar årets isa massor, den med snickarn. han blev nog lika snopen som dig va? ;)
  god fortsättning!

www.isa.nu/blog is proudly powered by WordPress
Entries (RSS) and Comments (RSS).