www.isa.nu/blog

isa, formgivare
Gå till webbshoppen

Bulgogi

Jag gillar verkligen tidningen Buffé. Har gjort två recept senaste veckan och båda var riktiga topp-poängare! Igår gjorde vi Bulgogi med currystekt ananas, en koreanskinspirerad rätt som innehåller en av mina favoritingredienser – japansk soja. Jättegod! Och den currystekta anasen blev en hit hos Theo (han åt upp min bit med). Och i helgen bjöd jag en tapetserade svärmor och make på krämig pastasallad med lax och pepparrot som också var riktigt prima, dock kanske mer passande vid en sommarpicnic. Nu ska jag ge mig an Pollo alla diavola från sida 19 (låter avancerat men verkar inte vara det alls). Jäklar vad många nya goda recept som just smitit in i min vardagsrecepetbank!

Publicerad: 2010/04/21

4 kommentarer to “Bulgogi”

 1. Jennie skriver:

  Smarrismarr, det lät ju som ni får en riktigt god middag! Kram

 2. maria skriver:

  Jag bara läser å läser å läser…Detta är den bästa bloggen EVER!!! Jag skrattar å gråter (försöker verkligen att låta bli när jag är på jobbet men kan inte) å skrattar å nickar instämmande å igenkännande! LÖÖÖV IT!
  Å om du visste vad glad jag blev nu :) Kände att blogginspirationen sinade, men nu fick jag genast mer bensin. Tack! :-)

 3. Såg också detta receptet, lite sugen på att testa detta! Får kanske bli till helgen.

  Må så gott och ha en skön onsdags kväll.
  Kram!

 4. Ylva skriver:

  jag fastande också för just det receptet! har dock inte testat den än men det såg verkligen bra ut.

www.isa.nu/blog is proudly powered by WordPress
Entries (RSS) and Comments (RSS).