www.isa.nu/blog

isa, formgivare
Gå till webbshoppen

Jag är en fjomp

Är precis hemkommen efter en mysig stugvistelse i vildmarken med bästa vännerna i underbara Lamburträsket. Men den trevliga vistelsen med spetsad choklad (för somliga), vedeldad bastu och vid-elden-mys förvandlade sig snart till något i ren Hitchcock-anda. Jag hittade nämligen en livs levande fladdermus inomhus. Jag hade precis legat och läst en skvallertidning just under denna varelse, så jag flippade förstås ut fullständigt och låste in mig i bilen. Är ju livrädd för möss och en flygande mus måste väl vara bland det värsta som finns?

Men det är ju tur man inte är en man sådana gånger. För det blir ju i regel män (åtminstone i min familj) som får ta hand om sådana här saker. Jens och David, utrustade med var sin håv, gav sig in i stugan och fångade in den lilla vampyren. Som ylade (fast enligt somliga pep den visst bara, men jag hörde det ändå dit jag satt i bilen). Theo tyckte bara att den var söt och var nog lite mer rädd för mig där jag satt och skrek i bilens förarsäte. Jo, jag är en fjomp.


En fin Lamburbild på Dahlia och Theo (han har många tjejer!). Jag fotade aldrig vampyren.

Publicerad: 2010/09/05

3 kommentarer to “Jag är en fjomp”

 1. Linruz skriver:

  Hihi….
  Skönt att ni fick ut den.
  Kram Lina

 2. Anna skriver:

  Hihihi!!! Jag har inga problem att se hela spektaklet framför mig och jag tänker att du och jag nog skulle vara ett ganska hispigt par i vissa situationer :) Jag tycker du gjorde helt rätt som låste in dig i bilen ;)

  Själv har jag precis erkänt hos mig hur jag beter mig i mörker om jag är själv hemma… Lite pinsamt men väldigt sant.

  Hoppas du mår bra trots helgens flygande muschock. Underbart härligt är det att kika in här och åter få ta del av dina graviddagar Isa!

  Stor kram!!!

 3. […] på bloggen. Mest tragikomiskt är väl när jag fick diagnosen Mul och klövsjuka i höstas. Mitt möte med en livs levande fladdermus var ingen trevlig historia det […]

www.isa.nu/blog is proudly powered by WordPress
Entries (RSS) and Comments (RSS).