www.isa.nu/blog

isa, formgivare
Gå till webbshoppen

Pestsmittad

Nu ska ni få höra något tragikomiskt. Ja jag kan faktiskt skratta åt det. Även om det gör lite ont. Och min abstinens efter kaffe har nått oanade höjder. Jo, jag har mul- och klövsjukan. Förmodligen något som Theo dragit hem, och som knappt varit märkbart på honom. Egentligen heter det höstblåsor/höstsjukan och är visst en barnsjukdom. Men självklart går jag och får den i alla fall. Tydligen kan visst vuxna få den i extremt ovanliga fall, om man inte haft den som liten. Toppen!

Det började med någon ond blåsa i munnen. Och igår eftermiddag exploderade det blåsor över händerna och i handflatorna. Efter att David undersökte mitt infekterade gap med en ficklampa och vi även hittade blåsor under fötterna och mellan tårna så blev det en tur till fina Cederkliniken (jag är stammis där) där jag fick diagnosen. Jag hörde mig själv fråga ”Det är väl inte råttpest va?”. Det var det inte. Men man kan nog kalla den en höstpest. Och nu gör det så ont under fötterna att jag knappt kan gå på dem. Och så jäkla ont i munnen att det går inte säga. Toppen! Jag som aldrig brukar vara sjuk och nu avlöser sjukdomarna varandra. Mu. Eller, gnägg?


Visar till sist en teckning på vår familj ritad av Theo. Ja, vi ser ju ut som ett farlig gäng. I synnerhet pappan i familjen.

Publicerad: 2010/09/09

9 kommentarer to “Pestsmittad”

 1. Johanna skriver:

  hahaha, förlåååt men jag skrattar så jag dör. KRYA PÅ DEJ!!

 2. Linda skriver:

  Hi Hi..så sött! Min dotter målade också prickiga gubbar när hon och lillebror hade en släng av svinkoppor…

  Linda

 3. jenny ~ mammanochkidzenpunktse skriver:

  Min minsta hade det förra året. HAde aldrig hört talas om det. MEn det var visst vanligt…? Det försvann på några dagar.

  Puss!

 4. Ensamma mamman skriver:

  Stackare! De låter inte alls kul. Krya på dig. Kram

 5. Johanna skriver:

  Det låter ju komiskt, samtidigt som det låter hemskt jobbigt! Hoppas det går över fort. Krya på dig!

 6. annelie norman skriver:

  MUUUUUUU och GNÄÄÄÄÄG STACKARE !!!!
  Jag tycker synd om dej
  hälsningar mamma

 7. […] i trädgårdens solhörn (jo jag deltog faktiskt med en boll på målvakten Theo, trots mina onda fötter. Och jag sparkade så hårt att målvakten flög baklänges. Finns det kanske en Zlatan i mig […]

 8. Isabelle skriver:

  haha, gud vad roligt :-)

 9. Isabelle skriver:

  alltså teckningen såklart! läste inte utan bara texten under teckningen..

  haha, ja men det var ganska kul ändå. Nu så här efteråt kan jag tycka det i all fall :)

www.isa.nu/blog is proudly powered by WordPress
Entries (RSS) and Comments (RSS).