www.isa.nu/blog

isa, formgivare
Gå till webbshoppen

Bloggträff på Cape East den 23/10

Den 23 oktober äger bloggjippot ”Blogg I Norr” rum på nya anläggningen Cape East i Haparanda. Jag har aldrig tidigare deltagit eller hälsat på ett bloggevent men den här gången kunde jag inte låta bli. Dels är jag supernyfiken på den nya anläggningen Cape East. Världens största bastu, bara en sån sak! Sen känner jag också att jag borde ta vara på de månader som är kvar innan man slungas in i tvåbarnslivet. Så jag ska ta med mig min fina bloggande vän Caroline för en helg i lyx!

Lunch, föreläsningar, liveintervjuer med några bloggare (bland annat mig), Midnight Ice Spa, god mat och övernattning. Och så följande dag ett besök på Ikea förstås. Hoppas jag träffar någon av er andra bloggare från Norrbotten eller Västerbotten där!  Här kan ni läsa mer om jippot ifall ni är sugna på att hänga med!


Foto: Capeeast.se

Publicerad: 2010/10/02

2 kommentarer to “Bloggträff på Cape East den 23/10”

  1. Åh det lät spännande, nu blev jag sugen!

  2. Tess : Istla.se skriver:

    Låter väldigt trevligt.

www.isa.nu/blog is proudly powered by WordPress
Entries (RSS) and Comments (RSS).