www.isa.nu/blog

isa, formgivare
Gå till webbshoppen

Jag går i sömnen

Inatt vaknade jag av att jag halvlåg i sovrumsgarderoben. Jag hade borrat in huvudet bland alla tjocka jackor och letade visst efter någonting där inne. Det är lite läskigt att inte ha kontroll över sig själv. Förhoppningsvis tvättar jag inte håret med tandkräm som jag gjorde när jag var femton.

Publicerad: 2010/11/04

7 kommentarer to “Jag går i sömnen”

 1. Åsa skriver:

  fy vad läskigt..jag har aldrig gått i sömnen, blir du inte rädd?..du får gå försiktigt nu när en till följer med dig på dina nattliga promenader ;) kram Åsa

  Jag brukar normalt inte ofta gå i sömnen, men nu i detta gravida tillstånd har jag gjort det en hel del, samtidigt som drömmarna blir konstigare och konstigare. Snart får vi nog låsa sovrumsdörren, för visst är det lite läskigt!

 2. Erika skriver:

  Lite obehagligt att vakna upp på konstiga ställen – med när jag spelar upp scenariot i huvudet så måste jag skratta lite! :P

  Jag skrattar också (och håller tummarna det inte blir fler gånger :)

 3. Tina skriver:

  Ha ha ha ha!

 4. Caroline, BlomDekor skriver:

  Min käre make gick upp en gång mitt i natten och började hänga upp tvätt på balkongen, när jag väl fattade vad han gjorde var det bara att fort styra tillbaka honom till sängen!!

 5. fröken K skriver:

  Oj så läskigt. Lås alla dörrar och fönster noga.

 6. […] Fick ett mail från en reporter från Aftonbladet i fredags som ville skriva om mina sömnpromenader. Han hade hittat något på bloggen. Jag skrattade så jag nästan svimmade. Typiskt mig att råka […]

www.isa.nu/blog is proudly powered by WordPress
Entries (RSS) and Comments (RSS).