www.isa.nu/blog

isa, formgivare
Gå till webbshoppen

Som vanligt..


En årssammanfattning på bloggen hör ju till traditionerna. Här kommer årets!

ÅRETS PROJEKT: Nya uppe-badrummet och förstås vår nya klädkammare(som jag än inte gett bildbevis på eftersom några detaljer återstår). Och vår nya suveräna familjeingång som innebär att  gäster aldrig mer blir stoppade av jackberg. Har en känsla av att vi kommer vara betydligt lugnare på projektfronten under 2011. Ni som känner oss kanske tvivlar, men jag vågar nästan lova det. Okej, kanske en liten altan då.

ÅRETS LÅT: Tittar man på vår statistik i Spotify så har vi visst spelat denna denna låt allra allra mest. Jag undrar vem som är den skyldige? Annars har den här låten träffat mig rakt i hjärtgropen och fått mig alldeles knäsvag och snorsnörvlande i mitt ”tillstånd”.

ÅRETS RESA:
Resan till Side i Turkiet slår ju allt. Just för att Theo vaknade som en prickig korv på semesterns första morgon. Just då solens strålar börjat tränga in genom sovrumsgardinerna. Vilken flopp att befinna sig på ett sånt härlig ställe just då. Men vi gjorde en härlig revansch i Rhodos på höstkanten.

ÅRETS KÖP: Snöslungan, hälsar maken. Jag är beredd att hålla med.

ÅRETS SÄMSTA KÖP: Snöslungan, även här. Den gick ju sönder efter tio minuter. Som tur var hade vi garanti och fick oss en sprillarns ny precis lagom till när snöstormarna tog fart.

ÅRETS SLIT:
Man skulle nog kunna sätta våra försök att få ett syskon till Theo på den här platsen. Skulle ha platsat på förra årets lista med, men det var inget vi ville berätta om då. Nu när det växer en varelse i min mage, som ju faktiskt inte är långt ifrån färdigbakt, har jag lättare för att prata om det. För det var extremt slitsamt för oss båda, och en stor sorg. Jag är glad att det gick vägen till slut.


ÅRETS PLAGG: Fast jag lovat mig själv att skippa det denna graviditet, så har jag ju stor glädje av sådana här rejäla elefanttrosor. Ni vet sådana som går nästan ända upp till armhålorna. Och som jag viker i Theos tshirt-hög när jag sorterar tvätten. Lejda nånting. Årets sista månader har definitivt gått i bekvämlighetens tecken.

ÅRETS LYCKA:
Som vanligt förtjänar Theo lyckopillret Sällström den här platsen. Det finns inte ord för att beskriva hur lyckliga vi är som har honom. Denna omtänksamme, snälle, pajas och minimänniska som fortfarande är generös med godnattpussar. Och som snart ska bli storebror. Världens bästa, enligt honom själv.

ÅRETS FÖRÄNDRING: Nu blir det ju extremt mycket gravidsnack här, men om något har förändrats så är det ju jag. Min mage har vuxit. Jag har mått pyton. Jag har hår mest överallt. Jag har halsbränna. Jag har kramp i fötterna. Fast egentligen ska jag inte klaga, jag har ju faktiskt mått bra för det mesta. Sen har jag världens bästa man som passar upp mig, även fast mitt humör förändrats en smula. Eller David, vad säger du?

ÅRETS FILM: Twilight Eclipse. Det är väl jag och alla tonårstjejer. Men det är något med vampyrer som jag gillar. Jag är dessutom nästan sjukligt besatt av både True blood och Vampire Diaries.

ÅRETS BOK: Pernilla Stalfelts Livet-boken. Den har gett förklaringar till mycket som vi har tacklats med under året.


Bild lånad från oskarlinnros.se

ÅRETS SKIVA:
Jag säger som så många andra, Oskar Linnros – Vilja bli.

ÅRETS ISA:
Ja det är ju inte konstigt att detta har en helt egen kategori här på bloggen. Mest tragikomiskt är väl när jag fick diagnosen Mul och klövsjuka i höstas. Mitt möte med en livs levande fladdermus var ingen trevlig historia det heller.

ÅRETS HURRA: Går till er mina fina bloggvänner som fortfarande hänger med här, fast jag ibland undrar hur ni egentligen står ut med mig. Men också till mina fina bästa bästa vänner som jag är så lycklig att jag har. Och så till maken och den tjorvhårige. Och hela fina släkten förstås. Och till alla kunder, Isa Form is still going strong tack vare er och jag nyper mig fortfarande ibland i armen för att jag får göra det jag älskar. Ja man blir lite fjompig och känslig när man sitter här och skriver på sena kvällskvisten, megagravid och allt. Men jag är så glad och tacksam och nöjd med livet just nu!KOMMANDE ÅRS FÖRHOPPNING:
När jag tänker på år 2011 så tänker jag förstås mest på lillebror i magen. Jag önskar önskar att allt med hans ankomst till världen går bra. Jag hoppas också att allt kommer fungera smidigt med firman ihop med nybliven mamma och pappa-livet, eftersom jag inte kommer ta ut någon föräldraledighet. Och så önskar jag förstås högst att alla i vår familj och närhet håller sig friska och mår bra.

Med det önskar jag ett riktigt GOTT NYTT ÅR och ser fram emot att läsa alla era årssammanfattningar!

Publicerad: 2010/12/31

13 kommentarer to “Som vanligt..”

 1. Åsa skriver:

  Tack detsamma!! Hoppas att du/ni får ett fantastiskt år 2011..där en massa underbara händelser inträffar :)
  kramar Åsa

 2. Ingela skriver:

  Gott nytt år till dig och familjen också! Tänk vilket bra år, året då lillebror äntligen fastnade i magen! Önskar dig allt gott med det som komma skall som en familj på fyra och fortsatt framgång med företaget nästa år. Stor kram från oss!

 3. Tina skriver:

  Tack det samma. Hoppas 2011 blir allt som ni önskar. Kram
  Tina

 4. Lilla jag skriver:

  Gott nytt år!

 5. Kati skriver:

  Gott nytt år till dig med! Mitt år har också varit rätt så händelserik, karriärsbyte och en ny graviditet. När allting äntligen blir som man drömt om, finns inget bättre än att bara njuta av stunden!

  Önskar dig ett framgångsrikt år, både som tvåbarnsmamma och företagare!

  P.S. Mina föräldrar i Finland är supernöjda med trycket, det kommer att passa väl i deras moderna och lilafärgade hem!

 6. Anna skriver:

  Så fint! Önskar all lycka till det frö som växer i din mage! Vilken fin bild på Theo i skogsbrynet. Gott nytt år!

 7. Vilket underbart förskräckligt år det varit och vad glad jag är för din/er skull! Ser fram emot att följa dig in i 2011. Ett gott slut och ett fantastiskt nytt! Kram :.sara

 8. caroline skriver:

  2011 är vårt år!!!! ja nu är det fritt fram puss min bästa

 9. Vilken underbar lista! Än en gång ett stort grattis till lillebror, jag vet, som du vet, hur det e att kämpa. I år e det 7 år sen vi började försöka och i år gör vi också nya försök till att nå vårt mål och hoppas att det här blir vårt år!

  Massor av kramar o lycka till med allt!

 10. Anna skriver:

  Och ett riktigt Gott Nytt År till dig min kära vän!

  Haaaahaha, elefanttrosor! Det är världsklass på beskrivningen av dessa och jag skrattar så jag gråter för att sedan gråta en skvätt på riktigt av lycka för er skull med underbara lillebror där i magen och så charmören Theo som verkar vara en sådan härlig liten människa.

  Du skriver som en gud som vanligt och jag NJUTER av att vara här. Har jag hängt här mycket innan så är det ett inte mot vad jag kommer göra 2011 – var så säker!

  Och ert badrum…galet snyggt och jag blir bra sugen på att ta itu med vårt lilla där nere bums…

  Massor av kramar till dig, världens bästa Isa!

 11. designoform skriver:

  Gott nytt år till dig med!

  (Jag tror jag kom åt ”direktlänken” länken också. Sorry! :s)

 12. Lina skriver:

  Önskar dig ett fantastiskt gott och framgångsrikt Isa-år! Inget i livet kan överglänsa de där bebiskickarna i magen eller de där lockruffsiga morgonpussarna i sängen före frukost…

  Kram från Genvägen.

 13. Isabelle Norman Sällström skriver:

  Tack för alla fina nyårshälsningar! Miljarder nyårskramar till er alla!

www.isa.nu/blog is proudly powered by WordPress
Entries (RSS) and Comments (RSS).