www.isa.nu/blog

isa, formgivare
Gå till webbshoppen

Nu är det helg

Mina krafter börjar sina. Känner hur ett tvåtimmarspass i packrummet nästan tar kål på mig. Energin är inte vad den brukar. Så nu tar jag långhelg fredag-måndag med start om exakt två minuter. Inleder ledigheten med frukost på Ekbergs konditori imorgon bitti. Sedan väntar sushikväll på den minililla laxbiten som finns kvar i frysen, sen thai och melodifestival tillsammans med Ekmans. Poolparty för en söt femåringstjej och Luleåshopping. Vilken helg! Och hade jag nu inte infunnit mig i denna Isaboll-form hade jag om ett par timmar traskat till vårt fina nya vitrinskåp, korkat upp en vinflaska och kalasat med en tub chevréost under köttfärsåsandet. Åh det är något jag längtar till.


Fina vitrinskåpet med de sedan länge oanvända vinglasen

Publicerad: 2011/02/03

8 kommentarer to “Nu är det helg”

 1. Formelle Design skriver:

  Trevlig långhelg!!!

 2. Sofia skriver:

  Lät som att du kommer få en riktig kanon helg! :) Fint vitrinskåp har du dessutom lyckats införskaffa, bra smak som alltid. Trvelig helg! / Sofia

  Det ska jag, hoppas du med :) Och visst är det fint, vi verkar ha samma smak du och jag! Trevlig helg!!

 3. Liv skriver:

  ha nu en mysig lång helg!

 4. Lena skriver:

  Åh, låter som en härlig helg med en suverän start imorgon.

  Hälsningar Lena

 5. lina skriver:

  trevlig helg!

 6. Isabelle Norman Sällström skriver:

  Trevlig helg på er!

 7. Vickan skriver:

  Du får tänka att det inte är så långt kvar till det där glaset vin i alla fall. Numera är det ju t.o.m tillåtet att dricka ett litet glas vin när man ammar!

  Ja jag har ju minsann hört det! Kanske man ska korka upp en samma kväll man kommer hem? ;-) Eller så inte. Men jag ska inte vänta 7 månader som sist i varje fall.

 8. Anna skriver:

  Vilket otroligt snyggt skåp! Hoppas helgen är god och ledig!

  Kram kram :)

  Tack detsamma :) Kramen!

www.isa.nu/blog is proudly powered by WordPress
Entries (RSS) and Comments (RSS).